Varför Aava? Fem orsaker för att välja oss

Vi på Läkarcentralen Aava hjälper till att få ditt företag i framgångsrikt skick genom att koncentrera oss på det viktigaste, personalens välmående. Årligen tar vi hand om cirka 80 000 arbetstagares hälsa och arbetsförmåga. Vi hjälper våra kunder att må bättre, från dag till dag. 

Läs varför det också för dig lönar sig att välja Aava till din samarbetspartner vid företagshälsovården. 

1. Våra tjänster är intelligenta 

Slut på bollandet mellan olika läkare och en diffus vård! Vi strävar efter att du alltid ska betjänas av samma företagshälsovårdsteam. Aava Luotsi leder din personal till de rätta tjänsterna och planerar vårdkedjan i förväg.  Vi följer upp din personals arbetsförmåga och erbjuder ett individuellt stöd, vilket garanterar en effektiv företagshälsovård. 

2. eAava tjänsten i mobilen 

eAava är ett nytt alternativ vid sidan av den traditionella mottagningsverksamheten och garanterar en friktionsfri distansvård. De anställda kan genom tjänsten få tag på företagets egna företagshälsovårdsskötare, fylla i blanketter och följa med utvecklingen av sin egen hälsa. Personaladministrationen drar nytta av eAavas datasystem som samlar företagshälsovårdens rapporter, kostnader och övriga viktiga dokument. 

3. Motivation ger livskraft 

En motiverad arbetstagare försöker mera, uträttar sina uppgifter bättre samt förbinder sig till verksamheten och arbetsgemenskapen. Därför strävar våra tjänster efter förbättring av arbetsförmågan till en bättre motivation vid arbetsplatsen. Vi tror att en bättre motivation, vid sidan av hälsosamma levnadsvanor, utgör det bästa stödet för arbetsförmågan.

4. Våra mottagningar nära ditt hjärta 

Som kund hos oss vet du var du har oss. Aava har 12 egna läkarstationer på nio olika orter. Om ditt företag behöver en riksomfattande företagshälsovård, anlitar vi pålitliga samarbetspartners som utvidgar vårt nätverk. Vi ger ett löfte åt våra kunder om en effektiv och resultatgivande verksamhet, också när den sköts i samarbete med våra partner. 

5. En 100 % finsk läkarcentral 

Genom att välja en finsk partner är du med om att skapa välstånd i landet på flera sätt. Aavas 50-åriga historia som ett familjeföretag har gett oss värderingar som vi vill betona också i vårt kundsamarbete. Att vi är ett finskt företag med en förmåga att verka på lång sikt, vilket starkt reflekteras i vår verksamhet. Med oss får du en ärlig företagshälsovårdspartner som håller vad den lovar. 

Blev du intresserad?

Vid Aava företagshälsovård känner vi våra kunder och betjänar dem individuellt. Vill du också lära känna oss? Tag kontakt via e-post myynti@aava.fi eller genom att fylla i vårt kontaktformulär.