Läkarcentralen Aavas Unga Kvinnors Aava erbjuder gynekologtjänster samt preventivmedels- och sexualrådgivning för unga. Våra experter tar särskild hänsyn till önskemål och behov som finns hos unga kvinnor. Vi erbjuder upp till 23 år gamla patienter specialpris på gynekologmottagningar och rabatt på Papa-prov och könssjukdomstester.

Läkarna på Unga Kvinnors Aava betjänar på Läkarcentralen Aavas verksamhetsställen i Pipetti i Hyvinge, i Träskända, på Kvinnors Aava i Kampen, Terveyspuisto i Kervo, i Böle, Hagalund, Tusby, Vandaporten och Östra centrum. I Kampen ges rådgivning kring preventivmedel och sexuell hälsa på barnmorskans mottagning. Våra sexualrådgivare finns i Kampen och Hyvinge.

Vi ger HPV-vaccinationer i verksamhetsställena i Kampen och Hagalund. Där finns det alltid vaccinationer på lager och de kan fås även utan ett läkarbesök eller recept. På de övriga verksamhetsställena kommer man överens om HPV-vaccinationer separat och man får ett recept på läkarmottagningen.

Mottagningstider till läkare och övriga experter kan även beställas på nätet. Välj ”Unga Kvinnors Aava” som specialitet i tidsbeställningssystemet på nätet.

Skriv ut och fyll i formuläret för förhandsinformation innan ditt första besök på Unga Kvinnors Aava.

Nästa lediga tider

Fråga mera

I brådskande ärenden var i kontakt med telefon.

Den föredragna metoden för kontakt: