Ranteen tähystysleikkaus

Millaisia vaivoja ranteen tähystyksellä voidaan hoitaa?

Tavallisimpia ranteen tähystyksessä hoidettavia vaivoja ovat kolmioruston repeytymät, repeytyneet nivelsiteet sekä nivelen sisäisten irtokappaleiden poistot.

Tähystyksen edut

Nivelen tähystysleikkaus on avoleikkausta miellyttävämpi, koska leikkauksen jälkeiset kivut ovat vähäisemmät, toipuminen nopeampaa ja leikkausarvet lähes huomamaattomat. Tähystys aiheuttaa avoleikkaukseen verrattuna vähemmän komplikaatioita.

Tähystyksen kulku

Ranteen tähystys tehdään Aava Sairaalassa kevyessä nukutuksessa, yhdistettynä toimenpiteen jälkeiseen paikallispuudutukseen. Valikoiduissa tapauksissa käytetään paikallispuudutusta tai olkapunospuudutusta.

Tähystys kestää yleensä kymmeniä minuutteja. Kotiutuminen saattajan kanssa on mahdollista jo muutaman tunnin kuluessa toimenpiteestä.

Tähystyksestä toipuminen ja kuntoutus

Rannetta voi rasittaa normaalisti pian leikkauksen jälkeen, mutta muutama päivä on hyvä ottaa rauhallisesti. Yleensä käytetään sulavia ompeleita eli tikkejä eikä niitä tarvitse poistaa.

Sairausloman tarve on noin 1-2 viikkoa.

Ajanvaraus

Varaa aika Aavaan käsikirurgille leikkaussuunnittelua varten soittamalla Aavan asiakaspalveluun 010 380 3838 tai nettiajanvarauksen kautta.

Maksuvaihtoehdot

Tutustu kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin.

Prislista

Ranteen tähystysleikkaus nukutuksessa
från
3900.00 €

Experter

Visa specialister som erbjuder denna tjänst.

Fråga mera

I brådskande ärenden var i kontakt med telefon.

Den föredragna metoden för kontakt: