Alaluomileikkaus

Kenelle suositellaan?

Alaluomileikkauksella hoidetaan silmän alle syntynyttä pullistumaa sekä ihoylimäärää joka aiheuttaa usein väsyneen ja alakuloisen ilmeen. Siinä poistetaan ihoa sekä tuetaan silmänaluslihasta. Tarvittaessa alaluomen uurretta voidaan tasoittaa muotoilemalla sinne rasvaa alaluomelta. Alaluomileikkaus on aina esteettinen eli ei oikeuta sairaslomaan tai Kela-korvauksiin.

Toimenpiteen suunnittelu

Alaluomileikkaus suunnitellaan aina leikkaavan lääkärin kanssa yksilöllisesti (plastiikkakirurgi tai silmälääkäri). Vastaanotolla käydään läpi asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet parhaimman lopputuloksen varmistamiseksi. Leikkaava lääkäri kertoo konsultaatiovastaanotolla toimenpiteeseen valmistautumisesta, toimenpiteen kulusta, toipumisesta, jälkihoidosta sekä toimenpiteeseen liittyvistä riskeistä.

Toimenpiteen kulku

Toimenpide kestää noin kaksi tuntia ja se tehdään paikallispuudutuksessa. Tarvittaessa leikkauksen aikana on mahdollista saada myös rentouttavaa lääkitystä.

Toimenpiteen jälkeen

Kotiin pääsee noin kahden tunnin lepäilyn jälkeen. Jos olette saaneet rentouttavaa lääkitystä, tulee teillä olla hakija.

Fyysinen rasitus leikkauksen jälkeen on kielletty, mutta näyttöpäätetyöskentelyä voi tehdä jo seuraavana päivänä, kun välttää alaspäin kumartelua ja muistaa lepuuttaa ja hautoa silmiä viileällä. Kohoasennossa nukkuminen ensimmäisen viikon ajan on suositeltavaa.

Sairasloman tarve on mustelmista ja turvotuksesta johtuen 2 viikkoa.

Jälkitarkastus

Ompeleet poistetaan viikon kuluttua. Jälkikontrolli 3-6 kuukauden kuluttua leikkauksesta leikanneen lääkärin vastaanotolla.

Ajanvaraus

Varaa aika leikkaavalle plastiikkakirurgille tai silmälääkärille toimenpiteen suunnittelua varten nettiajanvarauksesta tai Aavan asiakaspalvelusta 010 380 3838.

Maksuvaihtoehdot

Tutustu kattaviin maksuvaihtoehtoihimme, mm. korottomaan Aava-tiliin.

Prislista

Plastik av nedre ögonlocken
från
3149.00 €

Experter

Visa specialister som erbjuder denna tjänst.

Fråga mera

I brådskande ärenden var i kontakt med telefon.

Den föredragna metoden för kontakt:

Lue lisää