Samarbetsbaserad arbetshälsa och välbefinnande

Företagarens eget välbefinnande är viktig både för företagaren själv och hela företagets affärsverksamhet. Vår företagshälsovård betjänar företagare och ser till att han eller hon mår bra och orkar. Företagaren ansvarar för företagets verksamhet, medarbetare och ekonomi, vilket gör att företagarens välbefinnande påverkar hela arbetsgemenskapens välbefinnande och företagets produktivitet.

Företagaren kan ordna företagshälsovård och sjukvård på allmänläkarnivå för sig själv som en del av företagshälsovården.

FPA ersätter kostnader för företagshälsovård

FPA ersätter nödvändiga och rimliga kostnader som företagshälsovården orsakat företagaren. Företaget får en ersättning på 60 procent för förebyggande företagshälsovård och en ersättning på 50 procent för sjukvårdskostnader. Den andel som företaget betalar och som FPA inte ersätter kan dras av i beskattningen.

Läkarcentralen Aava skräddarsyr en lösning för företagshälsovård och välbefinnande som lämpar sig för företagaren utifrån sitt breda produktsortiment. En egen företagshälsovårdare och företagsläkare, som stöds av ett omfattande mångprofessionellt nätverk av experter, utses åt företagaren.

Är du intresserad? Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.

Fråga mera

I brådskande ärenden var i kontakt med telefon.

Den föredragna metoden för kontakt: