Terveytesi-palvelu – sinun avaimesi Aavaan

Terveytesi-palvelu kerää yhteen sinua koskevat sähköisessä muodossa olevat terveystiedot Aavassa yli kymmenen vuoden ajalta. Nettisivujemme yhteydessä toimiva palvelu toimii kaiken kokoisilla näytöillä, esimerkiksi tietokoneella tai kännykällä.

Voit kirjautua sisään verkkopankkitunnuksillasi. Palvelu on suojattu vahvasti, jotta terveystietosi pysyvät varmasti turvassa.

Terveytesi-palvelu on avain Aavaan.

Selaa tulevia ja menneitä ajanvarauksia

Terveytesi-palvelussa näet kätevästi kaikki ajanvarauksesi. Voit tarkastaa tulevan varauksen ajankohdan, muuttaa varausta tai perua sen 12 tuntia ennen vastaanoton alkua. Samasta paikasta löydät tiedot myös menneistä käynneistä.

Terveytesi-palvelussa voit

  • tarkastella tulevia ajanvarauksia
  • muuttaa tai perua ajanvarauksia
  • tarkastella menneitä käyntejä

Tutkimustulokset heti valmistumisen jälkeen

Odotatko tietoa laboratorio- tai kuvantamistutkimuksesta? Terveytesi-palvelusta näet tuloksen heti sen valmistuttua, minkä jälkeen lääkäri on sinuun yhteydessä sovitusti. Terveytesi-palvelusta voit myös varata ajan jatkohoitoon, esimerkiksi kätevälle etävastaanotolle.

Terveytesi-palvelussa näet reaaliajassa

  • laboratoriotutkimusten tulokset
  • kuvantamistutkimusten tulokset

Tarkasta työterveyshuollon tiedot

Kuka olikaan yritykseni työterveyslääkäri? Entä työterveyshoitaja? Jos yrityksesi työterveyshuolto on Aavassa, löydät nämä tiedot helposti Terveytesi-palvelun Omat tiedot -osiosta. Kun varaat ajan ensisijaisesti oman työterveystiimisi jäsenelle, pystymme hoitamaan sinua entistä paremmin.  

Terveystiedot yli 10 vuoden ajalta

Aava liittyi kansalliseen Kanta-palveluun ensimmäisenä yksityisenä lääkärikeskuksena vuonna 2016. Terveytesi-palvelu täydentää Kanta-palvelun tietoja tätä vanhempien terveystietojen osalta.

Terveytesi-palvelusta löydät tiedot Aavan käynneistä aina vuodesta 2004 saakka, kunhan lääkärisi on tallentanut ne sähköisesti. Paperisille potilaskorteille kirjatut tiedot eivät ole siirtyneet Terveytesi-palveluun.

Alaikäisten tiedot Terveytesi-palvelussa

Terveytesi-palvelun käyttöön ei ole asetettu erityistä ikärajaa. Palveluun tunnistautuminen kuitenkin edellyttää, että alaikäiselle on myönnetty vahvan sähköisen tunnistamisen välineet, kuten pankkien käyttämät verkkopankkitunnukset. Vanhemmat eivät näe huollettaviensa terveystietoja Terveytesi-palvelussa.

Ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Pystymme palvelemaan sinua parhaiten, kun yhteystietosi ovat ajan tasalla. Erityisesti ennen etävastaanottoa kannattaa varmistaa, että meillä on oikea puhelinnumero sinun tavoittamiseksi. Terveytesi-palvelussa päivität yhteystietosi muutamalla klikkauksella.