Aava Hämeenlinna

Tavastilan kauppakeskus 2. krs, Eteläkatu 14 13100 Hämeenlinna
Asiakaspalvelu: 010 380 3838

Yhteystiedot

Sijainti

Aava Hämeenlinna sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Palvelemme teitä Kauppakeskus Tavastilassa, osoitteessa Eteläkatu 14, 13100 Hämeenlinna. 

Aavan tilat sijaitsevat rakennuksen 2. kerroksessa Kaivokadun puoleisessa päässä, kauppakeskus Goodmannia vastapäätä. Suora sisäänkäynti lääkärikeskukseen on Palokunnankadun länsipäässä. Meille voit toki tulla myös rakennuksen kahden pääsisäänkäynnin kautta, joko Saaristenkadun ja Palokunnankadun kulmasta tai 1. kerroksen (Eteläkadun) kautta, missä sijaitsee myös Apteekki.

Julkiset kulkuneuvot

Pysäköinti on mahdollista Eteläkadun puoleisella parkkipaikalla sekä Tavastilan lämmitetyssä pysäköintihallissa, jonne ajetaan Palokunnankadun kautta. Pysäköinti on ilmaista kahden tunnin ajan pysäköintikiekolla. Pysäköintihallista ja 1. kerroksesta pääset hissillä 2. kerrokseen, suoraan lähelle Aavaa.

Meille pääset helposti myös julkisilla kulkuneuvoilla. Hämeenlinnan linja-autoasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä (noin 300 m, Eteläkatu 1). Lähimmät bussipysäkit ovat Tavastilan edessä Paasikivenkadulla sekä Turuntien sillalla ja Kaivokadulla. Hämeenlinnan rautatieasemalta on 1,7 km:n matka Aavaan. Välillä liikennöivät mm. bussit nro 3,10,11 ja 13. Tarkemmat reitit ja aikataulut löytyvät Hämeenlinnan reittioppaasta.

Pysäköinti

Tavastilan kauppapaikalla on kaksi 2 tunnin maksutonta pysäköintipaikkaa pysäköintikiekoilla: Eteläkadulla ja Palokunnankadun puoleisessa pysäköintihallissa. Pysäköintihalli on avoinna arkisin klo 7-21 ja lauantaisin klo 7-18.

Maksullinen Kaivoparkki https://hameenlinnanpysakointi.fi/pysakointitalot/kaivoparkki/

Puhelinnumerot

Ajanvaraus vastaanotolle, asiakaspalvelu yleinen numero
Päivystävä sairaanhoitaja (ma-pe klo 8-15)

Yhteyshenkilöt