Aava Hyvinvointi- ja urheiluklinikka

Kaikki hyvinvointipalvelut yhden oven takaa

Vuonna 2011 perustettu Hyvinvointi- ja urheiluklinikka on lääkärikeskus Aavan alaisuudessa toimiva valmennuskeskus. Tarjoamme asiakkaillemme palveluita henkisen ja fyysisen kapasiteetin kehittämiseen, toimintakyvyn parantamiseen ja sairausriskien madaltamiseen. Vahvuutemme on lääketieteellisen osaamisen yhdistäminen jokapäiväiseen hyvinvointiin.

Sinun terveytesi on meidän työmme. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan pysyviä muutoksia turvallisella ja omatoimisuuteen tähtäävällä valmennuksella. Moniammatilliset hyvinvointivalmentajamme, modernisti varusteltu kuntosalimme ja laadukkaat ammattilaistestimme tekevät Aavasta parhaan paikan oppia lisää liikunnasta ja soveltaa tietoa käytäntöön.

Aava mukana Hurjat rakkauskilot -ohjelmassa

Keväällä 2017 Aava Hyvinvointi- ja urheiluklinikan asiantuntijat sparraavat 10 ylipainoista pariskuntaa kohti terveellisiä elämäntapoja. Äkkilaihduttamisen sijaan ohjelmassa tehdään harkittuja muutoksia kohti kestävää hyvinvointia. Hurjat rakkauskilot Nelosella tiistaisin klo 20. Seuraa pariskuntien matkaa Hurjat rakkauskilot -teemasivustolla.

Ohjausta yrityksille, yksityisille ja urheilijoille

Yrityksille tuotamme kattavat hyvinvointipalvelut yritysjohdon ja muun henkilöstön hyvinvoinnin kehittämiseen ja työkyvyn vahvistamiseen. Työskentelemme yhdessä asiakasyritystemme kanssa henkilöstön sairauksien ennaltaehkäisemiseksi sekä työssä jaksamisen lisäämiseksi.

Yksityisasiakkaillemme tarjoamme monipuolisia ratkaisuja liikunnan aloittamiseen ja terveellisten elämäntapojen ylläpitämiseen. Meiltä saat kertaluonteiset kuntokatsastus- ja liikuntaneuvontapalvelut sekä pitkäkestoiset, yksilöllisesti räätälöidyt elämänmuutosvalmennukset.

Urheilijoille ja urheiluseuroille teemme tarkkoja suorituskykytestejä harjoittelun tueksi ja kehitämme lääketieteeseen perustuvia ratkaisuja treenaamiseen. Ammattilaistason testit ovat myös yritys- ja yksityisasiakkaidemme käytössä.

Liikunta on ennaltaehkäisevää hoitoa

Liikunta on moneen vaivaan parasta lääkettä, mitä markkinoilta löytyy. Säännöllinen, kohtuullisesti kuormittava liikunta ehkäisee useimpia elintapasairauksia ja pitää painon kurissa. Liikunnalla on myönteisiä vaikutuksia myös mielialaan, itsetuntoon ja suorituskykyyn muilla elämänalueilla. Aavan asiantuntijoiden ohjauksessa pudotat painoa, kasvatat lihasmassaa, kuntoudut vammasta tai toteutat minkä tahansa muun liikuntatavoitteen tehokkaasti ja turvallisesti.

Taustalla lääketieteellinen osaaminen

Aavan Hyvinvointi- ja urheiluklinikan asiakkaana käytössäsi on koko organisaatiomme tietotaito terveydestä ja hyvinvoinnista. Kattava asiantuntijatiimimme koostuu liikunnan, ravitsemuksen ja liikuntalääketieteen erikoisosaajista. Hyvinvointivalmentajamme työskentelevät tiiviisti Aavan erikoislääkäreiden kanssa, ja tarvittaessa voimme konsultoida esimerkiksi diabeteslääkäriä tai ortopediä. Liikenne kulkee myös toiseen suuntaan. Aavassa lääke- ja leikkaushoito täydentyy helposti kokonaisvaltaisilla hyvinvointipalveluilla, sillä myös lääkärit voivat ohjata potilaitaan Hyvinvointi- ja urheiluklinikalle.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Tarjoamme uusille asiakkaille ilmaisen kartoituskäynnin Aavan personal trainerin kanssa. Tapaamisen aikana kerromme toiminnastamme lisää ja suunnittelemme sinulle sopivan ratkaisun terveellisemmän elämän tavoittelussa. Varaa maksuton aikasi ottamalla yhteyttä ajanvaraukseen 010 380 3838 tai nettiajanvarauksesta.

Tavoitat meidät arkisin ma-to klo 10-13 numerosta 010 380 6262 tai meilitse osoitteesta hyvinvointipalvelut@aava.fi

Esitietolomakkeet

Smartum        SporttiPassi   

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa