Aava Magneetti

Hinnasto

Muut hinnat

Magneetti Kamppi 3 T hinnasto

Magneettikuvauksia tarjoamme kolmessa eri laajuudessa. Tutkimuksen laajuuden määrittelee tilannekohtaisesti radiologian erikoislääkäri potilaan lääketieteellisen ongelman ja kuvalöydösten perusteella yhteistyössä hoitavan lääkärin ja potilaan kanssa. Kaikki tutkimushinnat sisältävät kyseiseen erikoisalaan perehtyneen radiologian erikoislääkärin lausunnon ja tarvittaessa kuvat mukaan sähköisessä muodossa.

 

 

Vahvakenttälaite (3,0T) peruskuvaus
368,00 €

Kela-korvattu omavastuuhinta 295 €

Tämä on laadukas 3T ”hinnat alkaen”-kategoria, sisältää perus polvi- ja selkäkuvauksia ilman varjoainetta, lausunto valmistuu viimeistään seuraavana arkipäivänä. Tämän hintaluokan kuvauksiin pääsee viikonloppuna.

 

 

Vahvakenttälaite (3,0T) laaja kuvaus
488,00 €

Kela-korvattu omavastuu 395,00 €

Suuri osa tutkimuksistamme menee tähän hintaryhmään. Laaja valikoima kuvauksia, joita tehdään räätälöidysti arkisin päivällä ja illalla ilman varjoainetta. Esimerkiksi pään, lantion alueen tai nivelten magneettikuvauksia. Erikoislääkärin lausunto valmistuu pääsääntöisesti heti samana päivänä.  

 

Vahvakenttälaite (3,0T) erittäin laaja kuvaus
584,00 €

Kela-korvattu  omavastuu 470,00 €

Monivaiheiset, esim. ultraääniohjattuja nivelpistoja tai laskimokanylointia vaativat erikoiskuvaukset, kuten olkapään MR-artrografia, pään tai rangan kuvaukset varjoaineella tai muut kuvaukset, joissa laitetaan magneettivarjoainetta laskimoon, esim. kasvainten tai tulehduspesäkkeiden tarkemmassa selvittelyssä. Kuvaushinta sisältää magneettivarjoaineen hinnan ja piston tarvikkeineen (Dotarem tai Artirem).