Aava Magneetti

Hinnasto

Muut hinnat

Magneetti Kamppi 3 T hinnasto

Magneettikuvauksia tarjoamme kolmessa eri laajuudessa. Tutkimuksen laajuuden määrittelee tilannekohtaisesti radiologian erikoislääkäri potilaan lääketieteellisen ongelman ja kuvalöydösten perusteella yhteistyössä hoitavan lääkärin ja potilaan kanssa. Kaikki tutkimushinnat sisältävät kyseiseen erikoisalaan perehtyneen radiologian erikoislääkärin lausunnon ja tarvittaessa kuvat mukaan sähköisessä muodossa.

 

 

Vahvakenttälaite (3,0T) peruskuvaus

Kela-korvattu omavastuuhinta 304,20 €

Tämä on laadukas 3T ”hinnat alkaen”-kategoria, sisältää perus polvi- ja selkäkuvauksia ilman varjoainetta. Tämän hintaluokan kuvauksiin pääsee viikonloppuna.

377,20 €
Vahvakenttälaite (3,0 T) laaja kuvaus

Kela-korvattu omavastuuhinta 407,20

500,20 €
Vahvakenttälaite (3,0T) erittäin laaja kuvaus

Kela-korvattu  omavastuu 484,60 €

Tähän ryhmään kuuluva ns.monivaiheiset, esim. ultraääniohjatut nivelpistot tai laskimokanylointia vaativat erikoiskuvaukset. Tällaisia ovat olkapään MR-artrografia, pään, rangan, eturauhasen,  gynekologiset ja  rintojen kuvaukset varjoaineella tai  mut kuvaukset, joissa laitetaan magneettivarjoainetta laskimoon (esim. kasvainten tai tulehduspesäkkeiden tarkemmassa selvittelyssä). Kuvaushinta sisältää magneettivarjoaineen hinnan ja pistoksen tarvikkeineen (Dotarem tai Artirem).

598,00 €