Luonnollista kauneutta Aavasta

Aava Naturalis tarjoaa sinulle yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua ulkonäköön liittyvissä asioissa. Hoitofilosofiaamme kuuluu ulkonäön raikastaminen mahdollisimman luonnollisesti ja kevyin toimenpitein. Kaikilla käyttämillämme tuotteilla on korkeat laatukriteerit.

Teemme turvallista kauneuskirurgiaa

Tarjoamme veitsettömät kevythoidot ja laadukkaat plastiikkakirurgiset palvelut. Myös leikkaushoidoissa toimintamme kulmakivi on turvallisuus ja luonnollisen ulkonäön vaaliminen. Vahvaan osaamiseemme kuuluu sekä esteettinen että rekonstruktiivinen kirurgia.

Saat meiltä maksuttoman konsultaation

Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan kasvojen ja vartalon alueen ihon, aknearpien ja rasvakertymien kevythoidoista maksuttomalle plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaatiovastaanotolle. Voit myös tulla keskustelemaan, mikäli harkitset korjaavaa leikkausta.

 

Ajanvaraus

Miettiessäsi eri vaihtoehtoja, voit varata ajan maksuttomalle plastiikkakirurgisen sairaanhoitajan konsultaatiovastaanotolle ja keskustella eri hoitovaihtoehdoista. Varaa aika ajanvarauksesta, tai puhelimitse 050 421 3452  tai 010 380 3838/asiakaspalvelu.

Ajankohtaiset tarjoukset

Katso esteettisten hoitojen ajankohtaiset tarjoukset täältä.

Seuraavat vapaat ajat