Aava Naturalis 050 421 3452

Suositukset

"Annan koko hoitavalle tiimille täydet 10+"

Harkitsin rintojen suurennusta useamman vuoden pohtien eri vaihtoehtoja sekä niiden plussia ja miinuksia. En päässyt pohdinnoissa kovin pitkälle kun faktat puuttuivat. Näin Aavan mainoksen rintojen suurennuksesta ja otin yhteyttä sairaanhoitaja Hannamari Dietziin. Hävetti vähän mennä kertomaan mun ajatuksia ja näyttämään laihduttamisesta ja imetyksestä tyhjentyneet rintani. Halusin kuitenkin ammattilaisen kanssa keskustella eri leikkausvaihtoehdoista maksutta ja sitoutumatta vielä mihinkään. Hannamari oli aivan ihana eikä olisi tarvinnut hävetä yhtään! Katsoimme vastaanotolla "ennen ja jälkeen" -valokuvia sekä keskustelimme toimenpiteistä. Sain varmistuksen, että haluan todellakin mennä rintojen suurennukseen.

Seuraavaksi varasin ajan plastiikkakirurgi Jari Viinikaiselle. Kävimme yhdessä läpi leikkauksen kulkua, riskejä ja lopputulosta implanttimallien avulla. Hän otti myös minusta mitat ja "ennen"-kuvat. Sovimme leikkausaikataulusta ja keskustelimme vielä valmistautumisesta leikkaukseen Aava Sairaala Kampissa. Sairaalan hoitaja otti minuun yhteyttä ja se vähensi jännitystäni leikkauksen lähestyessä.

Leikkausaamuna tapasin vielä sairaanhoitaja Hannamari Dietzin ja hän saattoi sekä luovutti minut sairaalan puolelle osaaviin käsiin. Jännitys alkoi nousta, kun Jari alkoi piirtämään "mittoja ja leikkausmerkkejä". Pian olinkin jo leikkaussalissa ja unessa. Herättyäni tapasin heti Jarin ja hän kertoi leikkauksen menneen täysin suunnitellusti ja loistavasti. Myös anestesialääkäri Ain ja sairaalan useat hoitajat kävivät luonani kartoittamassa kiputuntemusta ja sain pian myös herkullista syötävää. Sain hyvät kipulääkkeet enkä siksi tuntenut kipua, mutta tuntui kiristystä ja se oli kuulemma täysin normaalia. Leikkauksen jälkeen minulle oli puettu päälle tukiliivit ja -panta tukemaan implantteja.

Hetken vielä torkahdin ja kohta jo mieheni tulikin hakemaan minua kotiin. Onneksi auto oli sairaalan alapuolella olevassa parkkihallissa, johon pääsimme kätevästi hissillä. Näin ei tarvinnut kävellä onneksi pitkälle. Sen verran kuitenkin huimasi ja kävelin etukenossa. Kotimatkalla huonot tiet ja niistä johtuvat  pomput sattuivat rintoihin. Yöksi sain kuitenkin vielä vahvempaa kipulääkettä.

Olin saanut Hannamarin ja Jarin kännykkänumerot ja niitä pidin kaiken varalta yöpöydällä kotihoito-ohjeiden kanssa. Laitoinkin heille pari kertaa viestiä, kun minua hämmensi pari päivää leikkauksen jälkeen ilmestyneet mustelmat sekä turvotus. Sain vastaukset todella nopeasti ja kaikki oli hyvin. Ensimmäisen viikon yöt olivat vaikeimmat, kun piti nukkua puoli-istuvassa asennossa. Kipujen kanssa kuitenkin pärjäsin lääkkeiden ansioista ja sain nukuttua täydet yöt.

Etätyötä pystyin varovasti tekemään noin viikon päästä leikkauksesta ja se helpotti kiireistä syksyä. Viikon päästä leikkauksesta menin Jarin vastaanotolle, jossa hän tarkasti haavojen parantumisen ja poisti tikit. Hän otti myös ensimmäiset "jälkeen"-kuvat. Sovimme myös jatkokontrollikäynneistä. Jari kysyi, että olenko tyytyväinen lopputuloksen. Kerroin rehellisesti, että alkureaktio oli runsaan turvotuksen vuoksi: "oho, nyt tuli kyllä varmaan liian isot!", mutta kun turvotus lähti laskemaan, niin rinnatkin lähtivät muotoutumaan ihan luonnollisen, mutta täyden rinnan malliseksi. Olen niin valtavan onnellinen ja kiitollinen tästä hyvästä hoidosta ja huolenpidosta. Annan koko hoitavalle tiimille täydet 10+ !

Nainen 30+

"Kympin arvoinen kokemus, lääkäri, hoitajat, leikkaus, huolenpito, hinta, kaikki kohdillaan!!"

Peilistä katsovat väsyneen näköiset silmät, ylimääräiset nahkavekit silmäkulmissa ja ripsien päällä, apua! Tavattuani sattumalta puolituttavan, jonka silmäluomet oli leikannut Eeva Siitari Keravan Aavassa, laitoin toimeksi.

Parin päivän päästä olin vastaanotolla ja siitä vajaan kahden viikon kuluttua leikkauksessa. Leikkausjännitystä lievensi jo vastaanotolla saatu kirjallinen info leikkauksesta ja jälkihoidosta sekä henkilökunnan rauhoittava ystävällisyys. Esilääkitys sekä leikkauksen aikana saatu suonensisäinen lääkitys poistivat loputkin jännitykset sekä myös kivut. Ainoa kiputuntemus tuli ensimmäisestä puudutuspiikistä, sen jälkeen en tuntenut kipua. Leikkaus sujui nopeasti ja helposti lääkärin kertoessa koko ajan rauhallisesti mitä hän tekee ja miksi. Leikkauksen jälkeen olin tunnin verran pitkälläni laput silmillä ja pääsin sitten kotiin.

Kotona ei tarvinnut arpoa mitä tehdä, kaiken tarvittavan tiedon olin saanut yksityiskohtia myöten kirjallisena etukäteen. Haudoin silmiä kylmällä ensin useita kertoja päivässä, sitten vähän harvemmin, aamuin illoin sivelin arville antibioottivoidetta, minkäänlaista kipua en ole tuntenut koko toipumisaikana.

Ulkonäkö ei ollut niin murjottu kuin etukäteen pelkäsin, värivirheet kasvoilla olivat lähinnä keltaista ja vaaleaa violettia, ei onneksi tummaa muualla kuin luomilla. Turvotusta tietenkin, mutta ei mitenkään pahaa. Olin varautunut viettämään "pirttipäiviä", leikkaus tehtiin tiistaina ja jo lauantaina kehtasin lähteä ihmisten ilmoille vaikka en aurinkolaseja omistakaan.

Ompeleet poistettiin viikon kuluttua ja Eeva arvioi paranemisen edistyvän hyvää tahtia. Nyt kuukauden päästä leikkauksesta silmät ovat taas kauniisti auki ja ilme on nuortunut, pelkkää postitiivista palautetta tulee :)

Kympin arvoinen kokemus, lääkäri, hoitajat, leikkaus, huolenpito, hinta, kaikki kohdillaan!!

Ritva

"Silmät tuntuvat aivan erilaiselta"

Leikkautin hankalat ja surullisesti roikkuvat yläluomeni pian sen jälkeen kun olin käynyt saamassa rohkaisua keskustelusta Aavan plastiikkakirurgian hoitajan kanssa. Omassa tapauksessani kyseessä oli jo pitkään jatkunut toiminnallinen haitta: silmäluomet roikkuvat ripsien päällä, näkökenttä oli kaventunut ja silmät olivat kipeät ja roskaisen tuntuiset. Silmätulehduksiakin oli arveluttavan usein.

Operaation suoritti Antti Koski. Minulle riitti paikallispuudutus ja lääkärin ja hoitajan mukava läsnäolo; keskustelu ja huolehtiminen, että potilas voi hyvin. Puudutus tuntui lähinnä hyttysen pistolta eikä varsinainen toimenpide aiheuttanut minkäänlaista kipua. Annetuilla ohjeilla myös jälkihoito sujui kivuitta ja ongelmitta. En tarvinnut särkylääkkeitä, mutta noudatin hoito-ohjeita kirjaimellisesti ja annoin luomilleni kylmähoitoa kuusi kertaa päivässä ja mustelmat ja turvotus häipyivät nopeasti. Ompeleiden poiston jälkeen kehtasin jo mennä ihmisten ilmoille valoisan aikaan.

Leikkauksesta on nyt kulunut vasta puolitoista kuukautta. Olen sangen tyytyväinen. Silmät tuntuvat aivan erilaisilta. Saan silmät pitkästä aikaa auki otsaa kohottamatta ja hiertävä tunne on poissa. Enkä toki pane pahakseni myöskään selvää ulkonäöllistä parannusta.

Suosittelen!

Open Eyes

"Olen saanut kasvoni takaisin!!"

Haluan kiittää erinomaisesta palvelusta ja loistavista tuloksista Exilix Elite -hoidon jälkeen. Kävin kaksi kertaa tässä hoidossa ja nyt 3kk viimeisen hoitokerran jälkeen olen todella tyytyväinen tulokseen. Olen saanut kasvoni takaisin!!

Kiitos myös plastiikkakirurgiselle sairaanhoitajalle kannustavasta palautteesta ja vinkistä C-vitamiiniuutteen käyttöön. Koukussa ollaan! Tulen tulevaisuudessakin turvautumaan lääkärikeskuksenne palveluihin.

Anne