Aava Tapiola

Länsituuli 12, Kauppakeskus Ainoa, 2. ja 3. krs, 02100 Espoo
Asiakaspalvelu: 010 380 3838

Yhteystiedot

Sijainti

Aava Tapiola sijaitsee kauppakeskus Ainoan niin sanotulla vanhalla puolella, 2. ja 3. kerroksessa, osoitteessa Länsituuli 12, 02100 Espoo. Samassa yhteydessä palvelee myös lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti Tapiola.

Rakennuksen 2. kerroksessa eli katutasossa on Aavan työterveyden tilat ja 3. kerroksessa Aavan ja Pikkujätin yhteinen vastaanotto sekä vastaanottohuoneet ja laboratorio.

Julkiset kulkuneuvot

Metro:
Tapiolan metroasemalta on sisäyhteys kauppakeskus Ainoaan ja lääkärikeskus Aavaan. Laiturialueelta Emma-patsaan puolelta nouskaa liukuportaat M-tasolle ja suunnatkaa kohti bussiterminaalia, kääntykää vasemmalle Ainoaan ja edelleen kohti ruokakauppoja (K-supermarket ja Herkku). Ruokakauppojen vierestä löydätte puuhissin, jolla pääsette 3. kerrokseen ja lääkärikeskus Aavaan.

Bussit:
Kauppakeskus Ainoan yhteydessä M-tasolla sijaitsee Tapiolan bussiterminaali. Bussit Espoon suuntaan lähtevät laitureilta 1–7 ja niille on käynti suoraan kauppakeskuksen M-tasolta. Bussit Helsingin suuntaan puolestaan lähtevät laitureilta 10 ja 11. Niille kuljetaan kauppakeskuksen 1. kerroksen kautta.

Saapuessanne Aavaan bussilla Espoon suunnasta nouskaa laiturilta liukuportaat ylös Ainoaan, kääntykää ovista vasemmalle ja sitten heti oikealle kohti Stockmannia ja edelleen sen ohi niin pitkälle kunnes oikealle puolellanne on puuhissi, jolla pääsette 3. kerrokseen ja lääkärikeskus Aavaan.

Saapuessanne Aavaan bussilla Helsingin suunnasta kauppakeskus Ainoa on laiturialueelta katsottuna suoraan edessänne. Suunnatkaa samassa kerroksessa kohti ruokakauppoja (K-supermarket ja Herkku), joiden vierestä löydätte puuhissin. Pääsette puuhissillä 3. kerrokseen ja lääkärikeskus Aavaan.

Pysäköinti

Tapiola Parkista löytyy 2000 pysäköintipaikkaa. Lääkärikeskus Aavan saapuessanne sisään kannattaa ajaa idästä Tapiolantien liikenneympyrästä, valita P0 ja parkkeerata auto mahdollisimman lähelle A-aluetta, josta pääsette sisään kauppakeskukseen (sisääntulon yläpuolella lukee Stockmann, Tapiolan keskus, Ainoa). Suunnatkaa ruokakauppojen (K-supermarket ja Herkku) ohi kohti puuhissiä, jolla pääsette 3. kerrokseen ja lääkärikeskus Aavaan.

Saatte kaksi tuntia maksutonta pysäköintiaikaa Tapiola Parkissa, kun rekisteröidytte AINOA- ja Taskuparkki-sovelluksiin.

Sokos Hotel Tapiola Gardenin kulmalta löydätte myös maksullisen ulkoparkkialueen. Lääkärikeskus Aava on Ainoan kauppakeskuksen vanhalla puolella (parkkipaikoilta katsottuna oikeanpuoleinen rakennus). Sisälle Ainoaan pääsette uuden ja vanhan rakennuksen välistä. Aava löytyy liukuportaiden yläpäästä 3. kerroksesta.

Puhelinnumerot

Ajanvaraus vastaanotolle, asiakaspalvelu yleinen numero

Yhteyshenkilöt

Nyberg Kaija
Nyberg Kaija
Yksikönpäällikkö
Liuhto Sanna
Työterveyshoitaja, työterveyshuollon palvelupäällikkö