Aava Tapiola

Länsituuli 12, Kauppakeskus Ainoa, 2. ja 3. krs, 02100 Espoo
Asiakaspalvelu: 010 380 3838

Yhteystiedot

Sijainti

Aava Tapiola sijaitsee kauppakeskus Ainoan 1. rakennuksessa, vanhan Sokoksen talon kohdalla. Osoitteemme on Länsituuli 12, 02100 Espoo. Samassa yhteydessä palvelee lasten ja nuorten lääkäriasema Pikkujätti Tapiola ja samassa kerroksessa sijaitsee myös Oral -hammasklinikka.

3. kerroksessa on Aavan vastaanotto ja ilmoittautuminen, yleis- ja erikoislääkärien sekä asiantuntijoiden vastaanottohuoneet, röntgen ja laboratorio. Katutasosta, eli saman rakennuksen 2. kerroksesta, löytyvät työterveyshoitajien ja työterveyslääkärien vastaanotot.

Julkiset kulkuneuvot

Tapiolan metroasemalta ja bussiterminaaleista on sisäyhteys kauppakeskus Ainoan 1-rakennukseen kerrosten 1. ja M -kautta, Puuhissillä.

M -taso: Metron laiturialueelta noustaan Emma-patsaan (Länsituuli) puoleisia liukuportaita M-tasolle ja seurataan Ainoa -opasteita bussiterminaalin laitureiden 1–7 kautta Ainoaan. Puuhissi löytyy ruokakauppojen (K-supermarket ja Herkku) sisäänkäynnin kohdalta, Subwayta vastapäätä. Hissillä pääsette 3. kerrokseen Lääkärikeskus Aavan vastaanottoon.

1- taso: Bussiterminaalista tullessa seuratkaa kylttejä Oral ja Stadium, löydätte Puuhissin Kaisan Cafen kohdalta, läheltä Stadiumia. Nouskaa Puuhissillä tai liukuportaita 3. kerrokseen Lääkärikeskus Aavan vastaanottoon.

Katutaso: Pääsette siirtymään bussiterminaalin tai Metron suunnasta tullessa myös ulkokautta Ainoa 1 -rakennukseen. Cafe Tarinan kohdalta pääsette sisään ja liukuportaita tai Puuhissillä 3. kerrokseen Aavan vastaanottoon.

Pysäköinti

Tapiola Parkista löytyy 2000 pysäköintipaikkaa. Lääkärikeskus Aavan saapuessanne sisään kannattaa ajaa idästä Tapiolantien liikenneympyrästä, valita P0- parkki ja pysäköidä auto mahdollisimman lähelle A-aluetta, josta pääsette sisään kauppakeskukseen (sisääntulon yläpuolella lukee Stockmann, Tapiolan keskus, Ainoa). Puuhissi löytyy ruokakauppojen (K-supermarket ja Herkku) sisäänkäynnin kohdalta, Subwayta vastapäätä. Hissillä pääsette 3. kerrokseen Lääkärikeskus Aavan vastaanottoon.

Saatte kaksi tuntia maksutonta pysäköintiaikaa Tapiola Parkissa, kun rekisteröidytte AINOA- ja Taskuparkki-sovelluksiin. Maksuttoman ajan jälkeen pysäköinti maksaa normaalin hinnaston mukaisesti 2€/h. Lisätiedot: www.ainoatapiola.fi/pysakointi

Sokos Hotel Tapiola Gardenin kulmalta löydätte myös maksullisen ulkoparkkialueen. 

Puhelinnumerot

Ajanvaraus vastaanotolle, asiakaspalvelu yleinen numero

Yhteyshenkilöt

Pohtamo Leena
Pohtamo Leena
Yksikönjohtaja
Liuhto Sanna
Työterveyshoitaja, työterveyshuollon palvelupäällikkö