Tule meille töihin

Lääkärikeskus Aava tarjoaa mielenkiintoisia ammatillisia haasteita lääkäreille, terapeuteille, hoitajille ja muille terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisille. Panostamme ammatilliseen huippuosaamiseen ja innovatiivisuuteen.

Lääkärikeskus Aava työnantajana

Palvelemme asiakkaitamme elämänkaaren jokaisessa vaiheessa auttaen heitä ylläpitämään ja edistämään terveyttä. Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo lähes 50 vuoden ajan. Suomalaisen perheyhtiön arvojen mukaisesti arvostamme ja tuemme toisiamme, asiakasta ja yhteistyökumppaneitamme.

Lääkärikeskus Aavan arvot

  • kasvamme, opimme ja uudistumme yhdessä
  • kunnioitamme ympäristöämme
  • luomme työnilosta tuottavuutta

Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää

Henkilöstöjohtamisen päämäärä on olla terveydenhuollon arvostetuin ja asiakaslähtöisin yritys, jossa henkilöstöä johdetaan siten, että he ovat alan parhaita osaajia, haluavat yksilöinä kehittyä ja kehittää aktiivisesti toimintaa sekä tuntevat aitoa työn tekemisen iloa.

Ideaalinen sijainti

Lääkärikeskus Aava tarjoaa nykyaikaiset tilat, laitteet ja välineet sekä hyvät työolosuhteet. Toimipisteemme sijaitsevat Uudellamaalla keskeisillä paikoilla, joihin pääsee kätevästi myös julkisilla kulkuneuvoilla. Palvelut ovat lähellä toimipisteitämme, mikä helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Laajat aukioloaikamme antavat mahdollisuuden muokata työvuoroja sopiviksi.