Työterveyshoitaja tai sairaanhoitaja, Aava Luotsi

Tule työterveyshoitajaksi tai sairaanhoitajaksi Aava Luotsiin!

Oletko uudesta innostuva, itsenäinen ja kokenut hoitotyön ammattilainen?

Aava Luotsi on Lääkärikeskus Aavan etähoidon palvelukonsepti. Luotsissa potilaille tehdään hoidon tarpeen arviointia, hoidon ennakkosuunnittelua ja etähoitoa. Hoitoa toteutetaan proaktiivisella otteella. Tarjoamme palvelua nopeasti, laadukkaasti ja kokonaisvaltaisesti.

Kiinnostaako Luotsin toiminta? Nyt tarjoamme yhtä toistaiseksi voimassa olevaa ja useaa määräaikaista työsuhdetta syksylle 2021, pääset tekemään työtä osana aktiivista työyhteisöä. Haemme aikaansaavan ja mukavan tiimimme jäseneksi työterveyshoitajaa tai sairaanhoitajaa, jolla on myös vankkaa hoitotyön ja hoidonarvioinnin kokemusta. Sinulla on hyvät IT-taidot ja opit helposti käyttämään uusia digitaalisia palveluita. Hyvä Microsoft Office – työkalujen osaaminen ja hyvät englannin ja ruotsin kielen taidot katsotaan eduksi. Toivomme sinulta myös avarakatseista pioneeriasennetta, itsenäistä työotetta ja halua kehittää innovatiivisia tapoja hoitaa potilaita. Teemme töitä arkisin aamu- ja iltavuoroissa sekä viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Jos haet tehtävään ja tulet valituksi, pääset töihin kotimaiseen perheyritykseen, jossa panostetaan henkilökunnan hyvinvointiin. Luotsin toimintatapa muuttaa opittuja terveydenhuollon käytäntöjä ja mahdollistaa ylivertaisen asiakaskokemuksen.

Toivoisimme sinua tiimiimme mahdollisimman nopeasti. Laitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian tai viimeistään 12.7.2021 mennessä tästä linkistä  
Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysymyksiin vastaa Mari Häkkinen erillisenä puhelinaikana 2.7 klo 10-12 ja 6.7 klo 12-14:
Mari Häkkinen
Tiimipäällikkö
Aava Luotsi
mari.hakkinen@aava.fi
p.050 452 1474

 

 

Millainen työpaikka Aava on?

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, esimerkiksi viime vuoden aikana olemme avanneet 5 uutta toimipistettä.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja "kyllä hoituu"-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.