Työntekijäksi Lääkärikeskus Aavaan

Työntekijänämme sinulla on tarjolla mahdollisuus työskennellä ammatillisesti monipuolisessa työympäristössä yhteistyössä noin 400 muun terveydenhuoltoalan ammattilaisen ja noin 500 eri erikoisalojen lääkäreiden kanssa. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä myönteisessä työympäristössä ja oppia terveydenhuoltoalan osaajana panostaen jatkuvaan koulutukseen ja valmennukseen. Arvojemme mukaisesti teemme työnilosta tuottavuutta.

Meille töihin

Lääkärikeskus Aavan toimipisteissä avoimena olevia työpaikkoja voi tiedustella palvelujohtajiltamme tai lähettämällä avoimen hakemuksen. Naisvaltainen työpaikka tarjoaa myös määräaikaisia työsuhteita vanhempainvapaiden ajalle, mikä on monesti ponnahduslauta vakituiseen työsuhteeseen.

Yksityisenä terveydenhuoltopalvelujen työnantajana kuulumme Yksityisten Terveyspalvelualan liittoon, ja noudatamme alan työehtosopimusta.

Tuemme työhyvinvointia

Lääkärikeskus Aava tarjoaa henkilöstölleen laajan ja monipuolisen työterveyshuollon. Työsuojelutoimintamme on aktiivista.

Henkilöstökerhomme Syke järjestää monipuolista vapaa-ajan toimintaa, kuten teatteria, oopperaa, näyttelyjä. Lisäksi käytössämme on liikunta- ja kulttuurisetelit.

Yhteistyökumppanimme Ruka ja Pyhä tarjoavat henkilökunnallemme perheineen 50 prosentin alennuksen hissilipuista ja edullisen majoituksen.