Työterveyshoitaja, Aava Kamppi

Aava Kamppi etsii tiimiinsä

TYÖTERVEYSHOITAJAA

Onko sinulla intoa kokeilla uusia toimintatapoja ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen?

Työterveyshuollon toiminnan keskiössä on asiakas. Työterveyshoitajana vastaat nimettyjen asiakasyritysten ja heidän työntekijöiden työterveyshuoltotoiminnan tarkoituksenmukaisesta ja taloudellisesta kokonaissuunnittelusta, koordinoinnista, toteutumisesta sekä asiakaskokemuksesta. Tehtävässä on tärkeää tuntea työturvallisuus- ja työterveyslainsäädäntö ja ymmärtää asetuksen hyvästä työterveyshuoltokäytännöstä ohjaavan työterveyshoitajan työtä. Työssäsi sitoudut osallistumaan laadun, riskien ja vaikuttavuuden arviointiin osana työn kokonaisuutta. Tehtävässä raportoidaan Työterveyshuollon Palvelupäällikölle.

Työterveyshoitajan tulee ymmärtää työterveyspalveluiden linkitys asiakasyritysten  työkyky- ja henkilöstöjohtamiseen sekä liiketoimintaan. Hänellä on hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi hyvät organisointitaidot ja proaktiivinen työote.

Tehtävän pääasialliset vastuualueet:

  • Omien nimettyjen asiakasyritysten kokonaisvaltaisesta asiakasyhteistyöstä vastaaminen
  • Organisaatioon ja yksilöihin kohdistuvan toiminnan suunnittelusta, koordinoinnista ja  toimeenpanosta sekä raportoinnista vastaaminen yhdessä eri sidosryhmien ja tiimin kanssa
  • Jatkuva yhteistyö asiakasyritysten esihenkilöiden, johdon ja muiden yhteyshenkilöiden ja sidosryhmien kanssa.
  • Budjetoidun toiminnan ja tavoitteiden toteutumisesta vastaaminen omalta osaltaan

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään tehtävään sopivaa koulutusta.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 31.8.2021 mennessä tästä linkistä.

Johanna Haavisto kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä ja tiimistä. Hänet tavoitat sähköpostitse etunimi.sukunimi@aava.fi

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Odotamme innolla kuulevamme Sinusta!

 

Millainen työpaikka Aava on?

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, esimerkiksi viime vuoden aikana olemme avanneet 5 uutta toimipistettä.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja "kyllä hoituu"-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.