Työterveyshoitaja, Aava Kamppi

Haemme Lääkärikeskus Aava Kampin toimipisteeseen

TYÖTERVEYSHOITAJAA 

määräaikaiseen työsuhteeseen, perhevapaan sijaisuuteen 31.8.2021 asti. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme Sinulle työtehtävän Aava Kampin moniammatillisessa työterveyshuollon tiimissä, jossa pääset hyödyntämään koko työterveyshuollon osaamistasi erikokoisten ja eri toimialoja edustavien organisaatioiden kanssa. Työterveyshoitaja käyttää apunaan eri alojen asiantuntijoita tarkoituksenmukaisesti.

Tässä tehtävässä voit olla vasta työterveyshoitajan urasi alussa, tärkeintä on into ja kiinnostus työterveyshoitajan työtä kohtaan.

Odotamme  myös aktiivista, itsenäistä, suunnitelmallista ja kehitysmyönteistä työotetta, paineensietokykyä sekä kiinnostusta uusia digitaalisia työvälineitä kohtaan.   Menestyäksesi tehtävässä tarvitset myös hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Työssäsi tarvitset myös käytännön kielitaitoa (englanti, ruotsinkielen taito on eduksi).

Lisätietoja antaa työterveyshuollon palvelupäällikkö Anu Svensk, anu.svensk@aava.fi tai 040-1806552

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi  30.9.2020 mennessä tästä linkistä
 

Tätä Lääkärikeskus Aava on

Rautainen ammattilainen

Panostamme Aavassa ammatilliseen huippuosaamiseen ja innovatiivisuuteen. Tarjoamme työntekijöillemme kannustavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua.

Sujuva huolenpitäjä

Elämäntyönämme on asiakkaidemme hyvinvointi ja terveys. Johdamme henkilöstöä siten, että työntekijät tuntevat aitoa työn tekemisen iloa sekä halua kehittää itseään. Aavassa on vahva välittämisen ja kiittämisen kulttuuri – meillä viihdytään ja vaihtuvuus on pientä. "Kyllä hoituu!" on arvomme ja lupauksemme.

Rohkea uudistaja

Suhtaudumme avoimesti rohkeisiinkin ideoihin ja haluamme uudistaa sekä omaa toimintaamme että koko toimialaa. Suurimmat investointimme kohdistuvat ennakoivan terveydenhuollon ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Kunnioitamme perinteitä, mutta uskallamme ravistella rakenteita.

Vastuullinen suomalainen perheyritys

Yrityksen perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät paitsi lämpimässä asiakaspalvelussa myös Aavan toimintaa ohjaavissa arvoissa. Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kannamme yhteiskuntavastuumme ylpeydellä.