Työterveyshoitaja, Aava Oulu

Innostutko asiakastyöstä ja organisaatioiden hyvinvoinnin kehittämisestä? Oletko oma-aloitteinen ja aktiivinen työterveyden ammattilainen? Hienoa!

Etsimme työterveyshoitajaa moniammatilliseen tiimiimme, nimettyjen asiakasyritysten hoitajaksi. Teemme vaikuttavaa ja ennaltaehkäisevää työterveyshuoltoa, jota pääset kehittämään yhdessä kollegoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, viihtyisän työympäristön ja monipuolisen työnkuvan, mukavat työkaverit, ammatillisen tuen sekä kivoja henkilöstöetuja, kuten erinomaiset edut Pyhän ja Rukan laskettelukeskuksissa hissilippu- ja majoitusalennusten muodossa. Itseohjautuvamman organisaation myötä pääset vaikuttamaan esimerkiksi omiin työskentelytapoihin ja yksikön toimintatapoihin.

Toivomme sinulta seuraavia asioita:

  • Terveydenhoitajan ammattitutkinto. Työterveyshoitajan pätevöitymiskoulutus on eduksi, mutta ei välttämätön. Perehdytämme ja koulutamme sinut kyllä työhösi.
  • Haluat kohdata ihmiset ihmisinä ja luoda hyviä ja vaikuttavia asiakaskokemuksia sekä yksilö- että organisaatiotasolla.
  • Sinulla pysyy langat organisoidusti käsissäsi ja teet mielelläsi tiivistä yhteistyötä Aavan moniammatillisten työterveystiimien sekä asiakasorganisaatioiden kanssa.
  • Sinulla on hyvät taidot viestiä sekä kirjallisesti että suullisesti. Käytät sujuvasti sekä suomen että englannin kieltä.
  • Sinulla on kyky organisoida ja toimia itseohjautuvasti. Osaat säilyttää ammattimaisen työskentelytyylin myös kiireen ja paineen alla.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 23.1.2022 mennessä tästä linkistä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan uuden aavalaisen löytyessä.

Mikäli haluat kuulla tiimistä tai tehtävästä lisää, laita Tuulamaria Raappanalle tuulamaria.raappana@aava.fi tai Liisa Rasille liisa.rasi@aava.fi sähköpostia.

Tervetuloa meille!