Työterveyshoitaja, Aava Pasila

Haemme lämminhenkiseen ja energiseen porukkaamme Aava Pasilaan

TYÖTERVEYSHOITAJAA

Tulevassa työssäsi toimit hyvänkokoisen valtakunnallisen asiakasorganisaation koordinoivana hoitajana. Pidät sujuvasti kaikki langat käsissäsi tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen huipputiimisi kanssa. Pääset tekemään vaikuttavaa työterveyshuoltoa, missä korostuu ennaltaehkäisevä ote ja proaktiivisuus asiakasorganisaation kanssa.

Työtehtävä edellyttää terveydenhoitajan tutkintoa. Työterveyshoitajan pätevöitymiskoulutuksen katsomme hyväksi eduksi. Työkokemus työterveyshuollosta ei ole aivan välttämätöntä, mutta kokemus suurasiakkuuden valtakunnallisesta koordinoinnista on ehdottomasti avuksi tässä työtehtävässä menestymiselle.

Erityisesti arvostamme palveluhenkistä asennetta sekä aktiivista ja innovatiivista työotetta.  Sujuvat vuorovaikutustaidot auttavat luonnollisesti yhteistyössä niin asiakasaorganisaation kuin tiiminkin kanssa.

On mahtavaa, jos kiinnostuit! Lupaamme hyvän perehdytyksen, mikä on kunnia-asiamme Aavassa. Saat myös koko työyhteisön kannustuksen ja tuen työtehtäviisi. Olet lämpimästi tervetullut!

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja täytämme paikan sopivan henkilön löytyessä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 4.7.2021 mennessä tästä linkistä

Lisätietoja tehtävästä antaa työterveyshuollon palvelupäällikkö Jaana Kiema, jaana.kiema@aava.fi tai p. 010 380 4133

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Odotamme innolla kuulevamme Sinusta!

 

Millainen työpaikka Aava on?

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, esimerkiksi viime vuoden aikana olemme avanneet 5 uutta toimipistettä.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja "kyllä hoituu"-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.