Työterveyshoitaja, Aava Tapiola

Hei Sinä työterveyden ammattilainen - Tule mukaan kivaan porukkaamme Aava Tapiolaan!

Tarjoamme sinulle kivojen työkavereiden ja mielenkiintoisen työn lisäksi hienoja työsuhde-etuja, kuten erinomaiset edut Pyhän ja Rukan laskettelukeskuksissa hissilippu- ja majoitusalennusten muodossa. Meillä pääset vaikuttamaan omiin työvuoroihin, lomiin sekä oman työn ja toimipisteen toimintatapoihin, sillä olemme matkalla kohti itseohjautuvampaa organisaatiota. Aava Tapiola sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä kauppakeskus Ainoassa. Meillä on uudet hienot työtilat, joissa on varmasti mukava työskennellä, mutta halutessasi voit työskennellä osittain myös etänä ja näin tarpeen mukaan mahdollistaa sujuva ja itsesi näköinen arki.

Etsimme työterveyshoitajaa moniammatilliseen tiimiimme, nimettyjen asiakasyritysten hoitajaksi. Teemme Aavassa vaikuttavaa ja ennaltaehkäisevää työterveyshuoltoa, jota pääset kehittämään yhdessä kollegoidesi kanssa. Meitä on täällä useita, joten yksin ei tarvitse asioiden kanssa jäädä ja luotammekin hyvään yhteistyöhön yli ammattirajojen. Meillä tehdään hommia, iloitaan ja juodaan säännöllisesti aamukahvitkin yhdessä.

Mitä me sitten Sinulta toivomme? Ainakin terveydenhoitajan tutkintoa, jotta voit työtäsi tehdä. Työterveyshoitajan pätevöitymiskoulutus on eduksi, mutta ei välttämätön, sillä perehdytämme ja koulutamme sinut kyllä työhösi. Lisäksi arvostamme kykyä ja halua kohdata ihmiset ihmisinä ja luoda hyviä ja vaikuttavia asiakaskokemuksia sekä yksilö- että organisaatiotasolla. Kielitaidosta tärkeintä on, että pärjäät sujuvasti suomeksi. Toisinaan saatat tarvita englannin kielen osaamista työterveystarkastusten hoitamiseen.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä tammikuun 2022 aikana, mutta tämäkin on sovittavissa.

Haluatko kuulla lisää? Soita Sannalle 11.-13.1.2022 välisenä aikana puh. 0503240860 Lähetä hakemuksesi viimeistään 16.1.2022 tästä linkistä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Tervetuloa meille!

Terveisin,

Aava Tapiolan tiimi

 

Lääkärikeskus Aava on osa 100-prosenttisesti suomalaista perheyhtiötä, jonka arvoissa ihminen on aina ytimessä. Ihmisläheisyys ja yrittäjähenkisyys näkyy kaikessa tekemisessämme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.  Erinomainen asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Haluamme luoda välittävää ja välitöntä yrityskulttuuria, jossa jokaisella on hyvä olla ja jokaisella on aito mahdollisuus saada äänensä kuuluviin.