Työterveyshuollon palvelupäällikkö, Aava Kamppi

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja "kyllä hoituu"-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Nyt etsimme Aava Kamppiin Sinua

TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUPÄÄLLIKKÖ

Työterveyshuollon Palvelupäällikkönä vastaat strategian mukaisesti työterveyshuollon toiminnasta, taloudellisesta tuloksesta ja kannattavuudesta omalla vastuualueellasi. Omalla toiminnallasi autat ihmisiä onnistumaan omassa työssään ja tätä kautta edesautat koko organisaation menestystä.

Työssäsi ylläpidät ja kehität yksikkösi toimintaa arvojen ja strategisten linjausten mukaisesti, sekä raportoit työterveyshuollon tavoitteiden toteutumisesta ja budjettitoteumasta työterveyshuollon palvelujohtajalle ja toimipisteen yksikönjohtajalle.

Työterveyshuollon Palvelupäällikkö toimii esihenkilönä vastuualueensa työterveyshoitajille, osallistuu vastuualueensa henkilöstösuunnitteluun ja rekrytointiin sekä koulutussuunnitelmien laadintaan yhteistyössä yksikönjohtajan kanssa. Osallistut muun muassa työterveyden ammatinharjoittajien, henkilöstön ja opiskelijoiden perehdytykseen sekä haastavien tilanteiden ja asioiden korjaamiseen, vastaat johtamismallin mukaisesti vastuualueesi palavereista sekä vastaat vastuualueesi kehityskeskustelujen ja 1to1 –keskustelujen toteutumisesta.

Teet kiinteää ja sujuvaa yhteistyötä myynnin ja asiakkuustiimin kanssa koko myyntiprosessin ajan. Lisäksi toimit uusien asiakkuuksien haltuunottoprosessissa vastuuhenkilönä sekä tuet asiakasvastuullisia tiimejä tavoitteellisessa asiakkuuksien hoitamisessa ja johtamisessa.

Työssäsi pääset tekemään ja vastaamaan ainakin näistä asioista:

  • Vastuualueensa taloudellisesta tuloksesta sekä yksilötason tavoitteiden etenemisestä vastaaminen kuukausittain ja niistä raportoiminen yksikönjohtajalle
  • Vastuualueensa työterveyden budjetin ja toimintasuunnitelman laatiminen yhdessä yksikönjohtajan ja henkilöstön kanssa
  • Toimintasuunnitelman tavoitteiden toteutumisesta vastaaminen omalla vastuualueellaan.
  • Vastuualueensa työterveyshuollon toiminnan sekä prosessien sujuvuudesta ja kehittämisestä vastaaminen yhteistyössä Yritysasiakkaiden kanssa
  • Vastuu palvelujen toteutumisesta yhteisen toimintajärjestelmän ohjeiden mukaisesti osallistumalla poikkeamien ja korjaavien toimien suunnitteluun toteutuksen seurantaan ja dokumentointiin
  • Vastuualueensa asiakaspalautteiden käsittelystä vastaaminen toimintajärjestelmän mukaisesti
  • Osallistuminen vastuualueensa toimipistettä koskevien keskeisten kehityshankkeiden toteuttamiseen ja jalkauttamiseen
  • Vastuualueensa laskujen tarkistuksesta vastaaminen
  • Osallistuminen hankinta- ja ostotoimintaan ohjeistuksen mukaisesti

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen tehtävä, jossa työaika sijoittuu noin klo 8-16 välille.  Valitulla henkilöllä tulee olla työterveyshuollon koulutus, lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan tehtävässä elokuussa 2021, mutta myös tämä on sovittavissa.

Mikäli yllä oleva sai kiinnostuksesi ja innostuksesi heräämään haethan tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään
4.7.2021 tästä linkistä.

Johanna Haavisto kertoo sinulle mielellään lisää mukavasta tiimistämme ja tehtävästä. Tavoitat hänet numerosta 0400 474 123 29.6. klo 11-13 sekä 1.7. klo 12-14.

Odotamme innolla kuulevamme Sinusta!
 

Millainen työpaikka Aava on?

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, esimerkiksi viime vuoden aikana olemme avanneet 5 uutta toimipistettä.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja "kyllä hoituu"-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.