eAava tuo työterveyshuollon luoksesi

Aavan työterveyshuolto on nyt entistä helpommin tavoitettavissa. Nykyään palvelemme asiakkaitamme myös eAavassa. Kirjaudu sisään palveluun tästä.

Kun yrityksesi ottaa käyttöön eAavan

 • Säästät aikaa. Tavoitat yrityksesi työterveystiimin eAavan Keskustelut -toiminnon kautta.
 • Henkilöstösi hyvinvointi lisääntyy. Verkkopalvelu helpottaa yhteydenottoa työterveyshuoltoon.
 • Tietosi ovat turvassa. Tärkeät dokumentit ja terveystiedot ovat tallessa eAavassa. Tunnistautuminen takaa tietoturvan.
 • eAavassa on nyt mahdollisuus videokeskusteluun etävastaanoton  yhteydessä.

Kannustamme kaikkia työterveyshuollon asiakkaitamme ottamaan käyttöön eAavan ja hyödyntämään digitaalisen ympäristön tuomat mahdollisuudet työterveyshuollossa.

Verkkopalvelusta hyötyy sekä työnantaja että työntekijä

eAava tuo perinteisen vastaanottotoiminnan rinnalle vaivattoman etäasioinnin sellaisissa terveyspulmissa, jotka eivät vaadi vastaanottokäyntiä. Moni vaiva hoituu eAavan kautta ilman, että työntekijä poistuu työpaikalta.

Verkkopalvelussa yrityksesi työterveystiimi pystyy arvioimaan, onko vastaanottokäynti tarpeellinen. Mikäli työntekijä päätetään kutsua vastaanotolle, eAavassa käyty keskustelu on hyvää esitietoa tapaamista varten.

Kaikki hyötyvät siitä, että työntekijä saa helposti yhteyden työterveyshuoltoon. Työntekijän työaikaa säästyy, kun hoito-ohjeet on mahdollista antaa verkon yli. Työnantaja kiittää, kun työntekijöiden terveysasiat hoituvat tehokkaammin ja tuloksellisemmin.

Varhainen välittäminen tuo kustannussäästöjä

eAavassa vaivoihin pystytään puuttumaan ajoissa. Kun oma työterveyshoitaja on vain viestin päässä, työntekijä ei jää hautomaan terveyshuoliaan. Mitä kauemmin hoitoon hakeutumista lykkää, sitä kalliimmaksi lasku yleensä tulee työnantajalle. eAavan avulla hoidamme pikkuvaivat kuntoon ennen kuin ne muuttuvat isoiksi ongelmiksi.

eAavassa henkilöstöä voi kannustaa jopa elämäntapamuutoksiin. Palvelun kautta voimme lähettää työntekijöille työhyvinvointia kartoittavia kyselyitä ja reagoida vastauksiin nopeasti. Työntekijä voi seurata eAavassa esimerkiksi työfiilistä, unta ja liikuntaa. Kun syötetyt tiedot jakaa oman työterveystiiminsä kesken, vastaanottokäynnit voidaan suunnitella henkilökohtaisemmin.

Monipuoliset työkalut henkilöstöhallinnolle

Etähoidon lisäksi eAava tarjoaa monipuoliset työkalut henkilöstöhallinnon käyttöön. Henkilöstöä koskevat raportit ovat vain muutaman klikkauksen päässä. eAavassa voit seurata organisaatiosi tunnuslukuja, kuten työterveyshuollon käyntitilastoja ja kustannuksia.

eAava vähentää yrityksesi sähköpostikuormitusta. Yhteiset dokumentit, kuten sopimukset, toimintasuunnitelmat ja työpaikkaselvitykset ovat tallessa pilvipalvelun kansiossa ja pääset niihin käsiksi missä ja milloin vain. eAavan keskustelupalsta edistää yhteistyötä ja tiedonjakoa asiakasorganisaation ja työterveyshuollon välillä. Kaikki ajatustenvaihto tallentuu yhteen paikkaan, eivätkä tärkeät tiedot huku lukuisiin meileihin.

Työterveyshuollon laskujen liitteet löytyvät eAavasta. eAava tarjoaa sähkö- ja kirjepostia turvallisemman ja nopeamman tavan seurata laskuja ja liitteitä. Löydät ne kätevästi aikajärjestyksessä arkistoituna omalta välilehdeltä. Laskujen lähetyksen ja maksuvalvonnan yhteistyökumppani on Ropo Capital Oy. Kaikissa laskun sisältöön liittyvissä kysymyksissä voitte olla yhteydessä Aavan Työterveyshuollon laskutukseen (010 380 2212 tai laskutus@aava.fi). Laskun maksamiseen liittyvissä asioissa auttaa Ropo Capital (09 2315 0438 www.ropocapital.fi).

Helppo ja edullinen käyttää – laskutus vain asiantuntijoiden ajasta

eAavan käyttöliittymä on yksinkertainen, ja se toimii ketterästi myös mobiilissa. Mikä parasta, eAavan käyttöönotto on työterveyshuollon asiakkaillemme maksutonta. Veloitamme ainoastaan työterveystiimin kanssa asioimisesta aikaperusteisesti.

eAavan hyödyt pähkinänkuoressa

Viisi tärkeintä etua työnantajalle

 1. Saat kokonaiskuvan henkilöstösi hyvinvoinnista.
 2. Työntekijäsi voivat paremmin, kun työterveyshuolto toimii nopeasti ja vaikuttavasti.
 3. Etähoito tuo kustannussäästöjä niissä tapauksissa, missä vastaanottokäyntiä ei tarvita.
 4. Löydät kaikki tiedostot ja viestittelyn yhdestä osoitteesta. Voit allekirjoittaa sopimukset sähköisesti.
 5. Hyödynnät digitalisaation tuomat edut työterveyshuollossasi.

Viisi tärkeintä etua työntekijälle

 1. Voit keskustella terveydestäsi luottamuksellisesti eAavassa – myös mobiilissa.
 2. Pääset nopeasti oikeaan palveluun, eikä sinua pompotella turhaan asiantuntijalta toiselle.
 3. Saat sähköisen terveystarkastuksen avulla laadittavan henkilökohtaisen terveyssuunnitelman.
 4. Voit tallentaa omia terveystietojasi palveluun ja seurata työhyvinvointisi kehittymistä.
 5. Tunnistautuminen varmistaa, etteivät terveystietosi joudu vääriin käsiin.

Ota yhteyttä 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.