Työterveyshuolto Espoo

Espoossa Aava työterveyshuolto palvelee kahdessa toimipisteessä, Aava Tapiolassa ja Aava Karaportissa.

Työterveyshuolto Aava Tapiola

Tapiolan työterveyshuollossa vastaanottaa

  • 5 työterveyshoitajaa
  • 5 työterveyslääkäriä
  • 3 työfysioterapeuttia
  • 2 työpsykologia

Aava Tapiolan työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Tapiolan työterveyshuoltoa tukee samassa toimipisteessä sijaitseva laboratorio, röntgen, sairaanhoitajien vastaanotto, yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot ja fysioterapia.

Tapiolan työterveyshuollon erityisosaamiseen kuuluu astman hoito, päihdeasiat, jälkipuinti, säteilyasiat, kognitiivinen psykoterapia, mindfulness, kehitysmaalääketiede, painonhallinta ja tuki- ja liikuntavaivojen ennaltaehkäisy.

Työterveyshuolto Aava Karaportti

Karaportin työterveyshuollossa vastaanottaa

  • 4 työterveyshoitajaa
  • 4 työterveyslääkäriä
  • 2 työfysioterapeuttia
  • 2 työpsykologia

Aava Karaportin työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Karaportin työterveyshuoltoa tukee samassa toimipisteessä sijaitseva laboratorio.

Karaportin työterveyshuollon erityisosaamista on työterveyshuollon prosessien kehittäminen ja yhteistyö valtakunnallisessa asiakastiimissä, IPT- ja PT-lyhytterapiat yksilönä ja ryhmässä, matkatyötä tekevien ohjaus ja neuvonta sekä moniammatilliset wellbeing-ryhmätoiminnot.

Etähoito ja digipalvelut saatavillasi

Espoon työterveyshuoltoa täydentää sähköinen asiointi asiakasyritysten edustajille sekä henkilöstölle. Verkkopalvelussamme tavoitat yrityksen työterveystiimin nopeasti ja hallitset asiakkuuttasi helposti.

Aavan asiantuntijat auttavat myös etävastaanotolla, jos palvelu kuuluu työterveyshuoltosopimukseen. Puhelinvastaanottoa pitävät muun muassa Aavan yleislääkärit, gynekologit ja matkailulääkärit. Lue lisää siitä, miten Aava Luotsi tekee etäasioinnista entistä vaikuttavampaa.

Ota yhteyttä 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Aavan työterveyshuoltoon.

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen