Työterveyshuolto Helsinki

Helsingissä Aava työterveyshuolto palvelee kolmessa toimipisteessä, Aava Kampissa, Aava Pasilassa ja Aava Itäkeskuksessa.

Työterveyshuolto Aava Kamppi

Kampin työterveyshuollossa vastaanottaa

 • 12 työterveyshoitajaa
 • 16 työterveyslääkäriä
 • 2 työfysioterapeuttia
 • 4 työpsykologia

Aava Kampin työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Kampin työterveyshuoltoa tukee samassa toimipisteessä sijaitseva laboratorio, röntgen ja magneetti, sairaanhoitajien vastaanotto, yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot ja fysioterapia.

Vuonna 2014 avatussa Aava Kampissa sijaitsevat myös kaikki Aavan erikoisklinikat, kuten Naisten Aava ja GastroLääkärit. Aava Hyvinvointi- ja urheiluklinikka tuottaa yrityksille kattavat personal trainer -paketit, hyvinvointimittaukset ja muut liikuntapalvelut.

Kampin työterveyshuollon erityisosaamiseen kuuluu elämäntapoihin liittyvä ohjaus, tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisy, kuntoutusyhteistyö, liikunnanohjaus ja työkykyasiat.

Työterveyshuolto Aava Pasila

Pasilan työterveyshuollossa vastaanottaa

 • 7 työterveyshoitajaa
 • 12 työterveyslääkäriä
 • 3 työfysioterapeuttia
 • 4 työterveyspsykologia

Aava Pasilan työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Pasilan työterveyshuoltoa tukee samassa toimipisteessä sijaitseva laboratorio, röntgen, sairaanhoitajien vastaanotto, yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot ja fysioterapia.

Pasilan työterveyshuollon erityisosaamiseen kuuluu säteilyluokka A, säteilytyöntekijöiden todistukset, unilääketiede, liikuntalääketiede, jälkipuinti, mindfulness ja liikunnanohjaus työterveyshuollossa. Aava Pasilan työterveystiimeillä on pitkä kokemus rakennus-, vakuutus-, media- ja IT -toimialoista.

Työterveyshuolto Aava Itäkeskus

Itäkeskuksen työterveyshuollossa vastaanottaa

 • 1 työterveyshoitaja
 • 3 työterveyslääkäriä
 • 1 työfysioterapeutti
 • 1 työpsykologi

Aava Itäkeskuksen työterveystiimeillä on työterveyshuollon erikoistumisopinnot ja pitkä kokemus työterveyshuollossa toimimisesta. Itäkeskuksen työterveyshuoltoa tukee samassa toimipisteessä sijaitseva laboratorio, röntgen, sairaanhoitajien vastaanotto, yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanotot ja fysioterapia.

Itäkeskuksen työterveyshuollon erityisosaamiseen kuuluu psykososiaaliset tekijät, viranomaisyhteistyö, hypnoosi esimerkiksi tupakan polton lopettamiseksi, paripsykoterapeutin palvelut pari- ja perheasioissa, muisti- ja muut testaukset, riita-asioiden sovittelu sekä liikuntalääketiede.

Etähoito ja digipalvelut saatavillasi

Helsingin työterveyshuoltoa täydentää sähköinen asiointi asiakasyritysten edustajille sekä henkilöstölle. Verkkopalvelussamme tavoitat yrityksen työterveystiimin nopeasti ja hallitset asiakkuuttasi helposti.

Aavan asiantuntijat auttavat myös etävastaanotolla, jos palvelu kuuluu työterveyshuoltosopimukseen. Puhelinvastaanottoa pitävät muun muassa Aavan yleislääkärit, gynekologit ja matkailulääkärit. Lue lisää siitä, miten Aava Luotsi tekee etäasioinnista entistä vaikuttavampaa.

Ota yhteyttä

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Aava Kamppi

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Aavan työterveyshuoltoon.

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen