Valtakunnallinen työterveyshuolto Aavasta

Onko yritykselläsi toimintaa useammalla eri paikkakunnalla? Tahdotko kaikille työntekijöillesi yhtä laadukkaan työterveyshuollon riippumatta siitä, missä he työskentelevät? Valitsetko mieluiten työterveyskumppaniksesi yrityksen, jonka juuret ja sydän ovat Suomessa?

Jos vastasit kysymyksiin kyllä, Aava on sinun työterveyskumppanisi. Hoidamme henkilöstösi työterveysasiat ystävällisesti ja asiantuntevasti. Palvelumme on välitöntä ja ripeää. Olemme joustava kumppani, joka kuuntelee aina asiakasyrityksensä toiveita.

Kyllä hoituu! Järjestämme työterveyshuollon Helsingistä Ivaloon

Aavan omat toimipisteet palvelevat Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, TuusulassaHyvinkäälläKeravalla, Järvenpäässä, Oulussa, Turussa ja Tampereella. Ei kuitenkaan ole ongelma, jos yrityksesi työllistää näiden paikkakuntien ulkopuolella. Kumppaniverkostomme kautta järjestämme työterveyshuollon koko Suomeen.

Jos puolet yrityksesi työntekijöistä sijaitsee Aavan omien toimipisteiden alueella, voimme tarjota yrityksellesi työterveyshuollon. Kokoamme Aavan omista lääkärikeskuksista ja kumppaneiden toimipisteistä luotettavan verkoston, joka palvelee yritystäsi ja työntekijöitäsi joka tilanteessa.

Kuin asioisit Aavassa – yhteinen toimintasuunnitelma takaa hoidon laadun

Meille on tärkeää, että kumppaneinamme toimivat lääkärikeskukset jakavat samat arvot kanssamme. Suosimme verkostossamme suomalaisessa omistuksessa olevia yksityisiä lääkärikeskuksia – sellaisia kuin Aava itsekin on. Otamme aina myös asiakasyrityksemme toiveet huomioon valitessamme kumppaneita niille alueille, joissa Aavalla ei ole omaa toimipistettä.

Yrityksellesi osoitettava työterveystiimi varmistaa, että työterveyshuolto toteutuu yhtä laadukkaana joka puolella Suomea. Työterveyshoitaja ja -lääkäri pitävät paketin kasassa ja ovat yrityksesi henkilökunnan hyvinvoinnin tukena joka käänteessä.

Yhden oven palvelu säästää aikaa ja rahaa

Työterveyshuollon ostaminen on yritykselle iso päätös. Me Aavassa tahdomme tehdä sen sinulle helpoksi. Kun ostat yrityksesi työterveyshuollon Aavan kautta, säästät aikaa ja rahaa. Sinun ei tarvitse miettiä palojen yhteensovittamista, sillä me muodostamme verkoston, keräämme eri lääkärikeskusten laskut yhteen ja valvomme, että palvelu toteutuu samanlaisena joka niemessä ja notkossa.

Aavan valtakunnallisen työterveyshuollon etuja ovat

  • yksi sopimus
  • yksi lasku
  • yksi toimintasuunnitelma
  • yksi raportointi
  • yksi Kela-korvaushakemus

Kiinnostuitko?

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Aavan työterveyshuoltoon.

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen