Miksi Aava? Viisi syytä valita meidät

Me Lääkärikeskus Aavassa autamme yrityksesi menestyskuntoon keskittymällä tärkeimpään, henkilöstösi hyvinvointiin. Huolehdimme vuosittain noin 80 000 työntekijän terveydestä ja työkyvystä. Autamme asiakkaitamme voimaan paremmin, joka päivä. 

Lue, miksi sinunkin yrityksesi kannattaisi valita Aava työterveyskumppaniksesi. 

1. Palvelumme on älykäs 

Loppu lääkäriflipperille ja hajanaiselle hoidolle! Tähtäämme siihen, että sinua palvelee aina sama työterveystiimi. Työterveyshuollon palvelumme Aava Luotsi ohjaa henkilöstösi heti oikean palvelun pariin ja suunnittelee hoitopolun ennalta. Seuraamme henkilöstösi työkykyä ja tarjoamme juuri heille sopivaa tukea, mikä takaa työterveyshuollon vaikuttavuuden. 

2. Aavan digitaaliset palvelut

eAava asiakasyritysten edustajille ja Aavan digipalvelu henkilöstölle tuovat perinteisen vastaanottotoiminnan rinnalle vaivattoman etäasioinnin. Työntekijät voivat tavoittaa palvelussa yrityksensä työterveyshoitajan, täyttää kyselyitä ja seurata hyvinvointinsa kehittymistä. Henkilöstöhallinto iloitsee eAavan datapuolesta, joka tuo yhteen työterveyshuollon raportit, kustannukset ja muut tärkeät tiedostot. 

3. Elinvoimaa motivaatiosta 

Motivoitunut työntekijä yrittää enemmän, suoriutuu tehtävistään paremmin ja sitoutuu toimintaan ja työyhteisöön. Siksi työkykypalvelumme keskittyvät nimenomaan motivaation parantamiseen työpaikoilla. Uskomme, että henkilöstön motivaation kasvattaminen on terveiden elintapojen tukemisen ohella paras tuki työkyvylle. 

4. Sydämelliset omat toimipisteet 

Asiakkaanamme tiedät, missä asioit. Aavalla on 12 omaa lääkärikeskusta yhdeksällä paikkakunnalla. Jos yrityksesi tarvitsee valtakunnallista työterveyshuoltoa, etsimme luotettavat kumppanit täydentämään verkostoamme. Annamme asiakaslupauksen, että toimintamme on vaikuttavaa myös kumppanien kautta hoidettuna. 

5. 100 % suomalainen lääkärikeskus 

Valitsemalla suomalaisen kumppanin luot ympärille kaksin kerroin hyvinvointia. Aavan 50-vuotinen historia ja perheomistajuus ovat arvoja, joita haluamme korostaa myös asiakasyhteistyössä. Suomalaisuus ja kyky toimia pitkällä tähtäimellä heijastuvat vahvasti tavassamme toimia. Meistä saat rehdin työterveyskumppanin, joka pitää lupauksensa. 

Kiinnostuitko?

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.