Osaamo mullistaa työterveyshuoltosi

Kuvittele työterveystiimi, joka tietää mitä hoitoa tarvitset, nopeuttaa tarvitsemasi hoidon saantia ja vie asiat loppuun saakka, joka kerta. Aava Osaamo tekee tämän ja paljon enemmän.

Osaamo on Aavan työterveyshuollon älykäs palveluohjanta, jonka voi liittää työterveyshuoltosopimukseen. Käytännössä se on Aavan ammattilaisten muodostama tähtitiimi, joka palvelee yhteisesti kaikkia työterveysasiakkaitamme.

Osaamon asiantuntijat

  • Ratkaisevat terveysongelmat ripeästi puhelimitse
  • Ohjaavat oikeaan hoitoon työkykyprofiilin perusteella
  • Varmistavat, että asiat hoidetaan loppuun asti
  • Hoitavat pitkäaikaissairauksien seurantaa etänä

Kukaan ei tahdo maksaa turhista käynneistä

Meistä vastaanotolle tuleminen ei kannata, jos on selvää, ettei työntekijä ole työkunnossa ohimenevän sairauden vuoksi. Siksi Osaamon asiantuntijat myöntävät lyhyitä sairauslomia puhelimitse. Tällä tavalla panemme pisteen turhauttavalle ja kalliille lääkäriflipperille.

Tarpeettomat ja huonosti suunnitellut käynnit rokottavat työterveyshuollon vaikuttavuutta. Asiakkaanamme maksat vaikuttavasta hoidosta, et paperin pyörittelystä. Sen sijaan työkykyriskeihin puutumme kärkkäästi.

Lääkärikäynnillä keskitytään olennaiseen

Kun lääkärille on aiheellista mennä, Osaamon asiantuntijat suunnittelevat hoitopolun etukäteen. Työntekijän ei itse tarvitse pohtia, keneltä hän saisi parhaimman hoidon. Mahdolliset kyselyt ja seurantatiedot annetaan täytettäväksi eAavassa ennen vastaanottoa, jotta lääkäri ehtii perehtyä tietoihin etukäteen.

Kun lääkäri tietää tarkasti, ketä hoitaa, yksikään lääkärikäynti ei valu hukkaan. Vastaanottokäynnin aikana pystytään keskittymään ihmiseen itseensä, ja aikaa vapautuu sairauden hoidosta työkyvyn ja työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Hyödynnämme dataa hoidon suunnittelussa

Osaamo kokoaa yhteen asiakkaidemme terveydentilaa koskevat tiedot Kanta-palvelusta, Aavan potilastietorekisteristä sekä eAavan keskusteluista ja kyselyistä. Tunnistamme erilaiset työkykyriskit ajoissa ja suosittelemme henkilöstösi tarvitsemaa hoitoa ennakoivasti.

Ota yhteyttä 

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.