Neljä asiantuntijaa tekee työterveystiimin

Kaikille Aavan työterveysasiakkaille nimetään oma työterveystiimi, johon kuuluu työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työterveyspsykologi ja työfysioterapeutti. Mutta mitä työterveystiimi oikein tekee?

Työterveystiimi suunnittelee ja toteuttaa sellaista työterveyshuoltoa, jota asiakasyritys tarvitsee. Työterveystiimi luo hyvinvointia yhdistämällä neljä oman alan huippuasiantuntijaa. Lue alta, mitä tiimin jäsenet tekevät.

Työterveyshoitaja

Työterveyshoitaja on työterveyshuollon monitoimitekijä. Hän tekee työntekijöille työterveystarkastuksia ja pitää sairausvastaanottoa.

Työterveyshoitaja hoitaa yhteyksiä yrityksen, työterveyshuollon ja viranomaisten välillä ja pitää siten koko paketin kasassa. Työpaikkakäyntejä hän tekee joko itsenäisesti tai yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa.

Työterveyshoitaja palvelee lähimmässä Aavan toimipisteessa ja Oma Aavassa. Ajan työterveyshoitajalle voi varata nettiajanvarauksesta tai puhelimitse.

Työterveyslääkäri

Työterveyslääkäri on työterveystiimin lääketieteellinen ykkösasiantuntija, joka auttaa työntekijöitä pitämään huolta työkyvystään. Hän tuo elinvoimaa koko yritykseen puuttumalla työkykyriskeihin ajoissa ja ehkäisemällä sairauslomia.

Aavassa työntekijä asioi ensisijaisesti oman työterveystiiminsä työterveyslääkärillä. Silloin aikaa ei kulu tutustumiseen ja hoidossa päästään heti syvemmälle. Kun töihin tulee uusi työntekijä tai työntekijän työtehtävät vaihtuvat, työterveyslääkäri voi antaa arvion henkilön sopivuudesta töihin.

Työterveyslääkäri palvelee lähimmässä Aavan toimipisteessä ja Oma Aavassa. Ajan työterveyslääkärille voi varata nettiajanvarauksesta tai puhelimitse.

Työterveyspsykologi

Työterveyspsykologi on työn psykososiaalisten ja kognitiivisten kuormitustekijöiden ja voimavarojen asiantuntija. Hän tekee töitä yksittäisen työntekijän, esimiehen, työyhteisöjen ja koko organisaation hyvinvoinnin ja jaksamisen eteen.

Työterveyspsykologin yksilövastaanotolla voidaan käsitellä sekä yksityiselämään että työhön liittyviä asioita esimerkiksi stressiä, motivaatiopulmia, unen ongelmia, ihmissuhteita. Työterveyspsykologi voi selvittää työyhteisön psykososiaalista tilaa ja sen pohjalta yhdessä työyhteisön kanssa etsiä ratkaisuja työhyvinvoinnin parantamiseksi.

Työterveyspsykologin vastaanotolle pääsee työterveyshoitajan tai työterveyslääkärin lähetteellä. Hän palvelee lähimmässä Aavan toimipisteessä ja Oma Aavassa. Ajan työterveyspsykologille voi varata nettiajanvarauksesta tai puhelimitse.

Työfysioterapeutti

Työfysioterapeutti ohjaa sujuvaan työskentelyyn työpaikoilla. Hän on fyysisen työkyvyn asiantuntija, joka auttaa uusien työtilojen ja -välineiden suunnittelussa sekä ergonomian kehittämisessä. Työfysioterapeutti neuvoo tuki- ja liikuntaelinten ongelmissa sekä kehittää kehollisia ratkaisuja erilaisten sairauksien hoitoon ja ehkäisyyn.

Työfysioterapeutin vastaanotolle pääsee työterveyshoitajan tai työterveyslääkärin lähetteellä. Hän palvelee lähimmässä Aavan toimipisteessä ja Oma Aavassa. Ajan työfysioterapeutille voi varata nettiajanvarauksesta tai puhelimitse.

Ota yhteyttä

Hyvinvointia yrityksiin tuovat myös Aavan työkykyvalmentajat, ensiapukouluttajat ja Luotsin asiantuntijat! Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake, jos haluat kuulla lisää.

Pyydä tarjous

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Aavan työterveyshuoltoon.

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen