Yrittäjän työterveyshuolto

Yrittäjän hyvinvointi on tärkeää yrittäjän itsensä ja koko yrityksen kannalta. Yrittäjän hyvinvointi vaikuttaa koko työyhteisön hyvinvointiin ja yrityksen tuottavuuteen, sillä yrittäjä on vastuussa yrityksensä toiminnasta, henkilöstöstä ja taloudesta.

Työterveyshuoltomme palvelee yrittäjää ja huolehtii hänen hyvinvoinnistaan ja jaksamisestaan. Räätälöimme yrittäjälle sopivan työterveys- ja hyvinvointiratkaisun laajasta palveluvalikoimastamme. Yrittäjälle nimetään oma työterveyshoitaja ja työterveyslääkäri, joilla on apuna laaja moniammatillinen asiantuntijaverkosto.

Kela korvaa työterveyshuollon kustannuksia

Kela korvaa yrittäjälle työterveyshuollosta aiheutuneita tarpeellisia ja kohtuullisia kustannuksia. Ennaltaehkäisevästä työterveyshuollosta korvataan yritykselle 60 prosenttia ja sairaanhoidon kustannuksista 50 prosenttia. Yrityksen maksama osuus, jota Kela ei korvaa, voidaan vähentää verotuksessa.

Kiinnostuitko?

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea myös meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Kysy lisää

Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä puhelimitse.

Ensisijainen yhteydenottotapa