Työterveyspsykologi, Aava Pasila ja Aviapolis

Haemme Lääkärikeskus Aavaan Pasilan ja Aviapoliksen yksiköihin

TYÖTERVEYSPSYKOLOGEJA

kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tai ammatinharjoittajaksi työskentelemään Pasilan ja Aviapoliksen toimipisteissämme.

Työterveyspsykologina Aavassa toimit sinulle nimettyjen asiakkuuksien työterveyshuollon moniammatillisissa tiimeissä oman alasi asiantuntijana. Työhösi kuuluvat työterveyspsykologin monipuoliset, innostavat ja haasteellisetkin tehtävät yksilö- ja organisaatiotasolla. Asiantuntijana etsit ratkaisuja yhteistyössä asiakkaan kanssa työkyky- ja terveyshaasteisiin, tuet henkilöstöhallintoa ja esimiehiä työkykyjohtamisessa ja olet mukana kehittämässä työyhteisöjen psykososiaalisia työoloja ja työhyvinvointia. 

Edellytämme sinulta psykologin koulutusta ja kiinnostusta työ- ja organisaatiopsykologiaa kohtaan. Työterveyshuollon pätevyys ja kokemus työyhteisötyöstä ovat eduksi. Odotamme sinulta suomen kielen sujuvaa, ja englannin kielen edistynyttä osaamista. Muu kielitaito on eduksi. Tehtävässä menestymisessä edesauttavat positiivinen ja aktiivinen asenne, asiakaslähtöisyys, hyvät vuorovaikutustaidot ja kiinnostus oman työn kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, missä on mahdollista tehdä oman näköistä merkittävää työtä. Tarjoamme myös lämminhenkisen ja kannustavan työyhteisön tueksesi sekä hyvän perehdytyksen. Pasilassa ja Aviapoliksessa sinua odottavat huippu tiimit mukaansa tekemään vaikuttavaa työterveyshuoltoa! Osittainen etätyöskentely on myös mahdollista, ja kompensaatio tehtävästä on kyllä kilpailukykyinen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löytyessä. Työskenteleminen on mahdollista työsuhteessa tai ammatinharjoittajana. 

Lisätietoja tehtävästä antavat
Aviapolis:
Tuija Puolakanaho tuija.puolakanaho@aava.fi p. 050-4701061

Pasila:                                                                   
Jaana Kiema, jaana.kiema@aava.fi tai p. 010 380 4133

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 30.6.2021 tästä linkistä                                     

Millainen työpaikka Aava on?

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, esimerkiksi viime vuoden aikana olemme avanneet 5 uutta toimipistettä.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja "kyllä hoituu"-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.