Uutiset

Terveytesi-palvelu on lanseerattu: Aavan käyntitiedot samasta osoitteesta!

Kuinka paljon aikaa viimeisestä lääkärikäynnistäni on? Kuka olikaan yritykseni työterveyslääkäri? Oliko minulla voimassa olevia lähetteitä tutkimuksiin?

Nyt löydät kaikki tiedot Terveytesi-palvelusta! Nettisivujemme yhteydessä toimiva palvelu kerää yhteen sinua koskevat terveystiedot Aavassa yli kymmenen vuoden ajalta.

Terveytesi-palvelusta löydät muun muassa

Katarina Segerståhl Lääkärikeskus Aavan uusien liiketoimintojen strategiajohtajaksi

Aava satsaa palveluihin, joiden avulla tuetaan ihmisten hyvinvointia ajasta ja paikasta riippumatta

Lääkärikeskus Aava on nimittänyt Katarina Segerståhlin strategiajohtajaksi (Chief Strategy Officer) vastaamaan uusien liiketoimintojen kehityksestä. Aavalla Segerståhl tulee johtamaan innovaatioita, jotka keskittyvät erityisesti sähköisiin liiketoimintoihin ja hyvinvointiin. Tehtävä on Aavassa uusi, ja sillä vahvistetaan Aavan tavoitetta huolehtia ihmisistä läpi elämän, ajasta ja paikasta riippumatta.

Lauri Muhonen nimitetty Lääkärikeskus Aavan digijohtajaksi

Tavoitteena vahvistaa entisestään Aavan ennaltaehkäiseviä ja dataa hyödyntäviä digitaalisia palveluja

Lääkärikeskus Aava on edelläkävijöitä proaktiivisten digitaalisten terveydenhuollon ratkaisujen kehittämisessä Suomessa. Tätä kehitystä vahvistetaan nimittämällä lääkärikeskukselle Chief Digital Officer.  Lauri Muhonen aloittaa tehtävässä 22. toukokuuta 2017. Toimenkuva on uusi, ja sillä tuetaan Aavan tavoitetta huolehtia asiakkaasta ja hänen perheestään läpi elämän, ajasta ja paikasta riippumatta.

Aavan työterveyshuollon asiakkaana nautit kattavista optikkoeduista!

Tarkka näkö sujuvoittaa työtä. Aavan työterveysasiakkaana saat tuntuvat edut valikoiduista optikkoliikkeistä!

Alennukset koskevat näöntarkastusta, silmälaseja, piilolinssejä, erityistyölasien linssejä ja pinnoitteita sekä aurinkolaseja. Alennuksia tarjoavat Silmäasema, Synsam ja Instrumentarium.

Alennukset laseista jopa -30 %

Esimerkkejä optikkoeduista:

  • Maksuton näöntarkastus Aavan lähetteellä
  • -25 % silmälaseista

Katso tarkemmat tarjoukset täältä.

Haluatko osallistua suoliston mikrobistoa koskevaan tutkimukseen? 

Lääkärikeskus Aavassa aloitetaan kliininen tutkimus, jossa selvitetään paksusuolentähystykseen tulevien henkilöiden ulostenäytteestä suoliston bakteerien tasapainotila ja tutkitaan mikrobiston kokonaisuuden vaikutusta erilaisiin suolisto-oireisiin ja sairauksiin.

Jokainen tutkimukseen osallistunut tulee saamaan myöhemmin tulosraportin omasta henkilökohtaisesta suolistomikrobistostaan. Mikrobistoanalyysi on osallistujalle ilmainen. 

Gastroenterologi ja ravitsemusterapeutti hoitavat vatsavaivoja yhdessä – näin yhteistyö toimii

Terveydenhuollossa on yleistä, että eri asiantuntijat työskentelevät yhdessä potilaan auttamiseksi. Lääkäri luottaa monessa tilanteessa sairaanhoitajaan oikeana kätenään, eikä leikkaustoimenpiteissä kirurgi pärjäisi ilman nukutusta valvovaa anestesialääkäriä.

Yhden tärkeän tiimin muodostavat gastroenterologi eli mahavaivojen hoitoon erikoistunut lääkäri sekä ravitsemusterapeutti.