Uutiset

Osallistu rokotetutkimukseen ja matkusta Länsi-Afrikan helmeen Beniniin – nyt haussa syksyn tutkimusmatkailijat

Helsingin yliopisto tutkii yhdessä Scandinavian Biopharman kanssa suun kautta otettavaa ETVAX-matkaripulirokotetta, jonka tarkoitus on suojata E. coli (ETEC) -bakteerin aiheuttamalta ripulilta. Etsimme nyt terveitä suomalaisia kahden viikon matkalle Beninin Grand-Popoon.

Benin rokotetutkimus

Jokainen tietää, mitä on hyvä asiakaspalvelu, mutta harva toteuttaa sitä käytännössä – lähes 40 vuotta asiakastyötä tehnyt Marjut Uotinen kannustaa empaattisuuteen ja myönteiseen asenteeseen

Marjut Uotiselle asiakaspalvelu on sydämen asia.

Vaikeat asiakkaat, mitä ne sellaiset ovat? Näin kysyy vastaanottohoitaja Marjut Uotinen, joka on palvellut asiakkaita Lääkärikeskus Aavassa viidellä vuosikymmenellä.

”Puhun mieluummin haastavista asiakkaista. Asiakkaan ei voi olettaa käyttäytyvän hyvin, jos häntä kohdellaan huonosti”, Marjut sanoo.

Juttusarja: Kuinka huolehtia hyvinvoinnista neljänkympin jälkeen?

Aava seuraa naisen elämää Idealistan kanssa toteutettavissa juttusarjoissa. Nyt keskitymme elämänvaiheeseen, joka alkaa neljänkympin jälkeen. Ruuhkavuosien jälkeen on hyvä aika tarkastella kokonaisvaltaisesti omaa naiseutta, terveyttä ja hyvinvointia.

5. Nainen ja vaihdevuodet: näin saat seksistä kaiken ilon irti

Vaihdevuodet vaikuttavat emättimen limakalvojen ohenemisen ja kuivumisen myötä naisen seksielämään. Onneksi apua on saatavilla.

Terveytesi-palvelu on lanseerattu: Aavan käyntitiedot samasta osoitteesta!

Kuinka paljon aikaa viimeisestä lääkärikäynnistäni on? Kuka olikaan yritykseni työterveyslääkäri? Oliko minulla voimassa olevia lähetteitä tutkimuksiin?

Nyt löydät kaikki tiedot Terveytesi-palvelusta! Nettisivujemme yhteydessä toimiva palvelu kerää yhteen sinua koskevat terveystiedot Aavassa yli kymmenen vuoden ajalta.

Terveytesi-palvelusta löydät muun muassa

Katarina Segerståhl Lääkärikeskus Aavan uusien liiketoimintojen strategiajohtajaksi

Aava satsaa palveluihin, joiden avulla tuetaan ihmisten hyvinvointia ajasta ja paikasta riippumatta

Lääkärikeskus Aava on nimittänyt Katarina Segerståhlin strategiajohtajaksi (Chief Strategy Officer) vastaamaan uusien liiketoimintojen kehityksestä. Aavalla Segerståhl tulee johtamaan innovaatioita, jotka keskittyvät erityisesti sähköisiin liiketoimintoihin ja hyvinvointiin. Tehtävä on Aavassa uusi, ja sillä vahvistetaan Aavan tavoitetta huolehtia ihmisistä läpi elämän, ajasta ja paikasta riippumatta.

Aava tuo ennakoivaa hoitoa sote-asiakkailleen

Lääkärikeskus Aava on yhtenä toimijoista mukana Keski-Uudellamaalla 18.5.2017 käynnistyvässä sote-palveluiden valinnanvapauskokeilussa. Aavan palveluiden pariin voi kokeilun myötä ilmoittautua yhteensä noin 3000 asukasta Hyvinkäällä, Järvenpäässä ja Tuusulassa. Aavan sote-asiakkaat voivat samalla kokeilla ja hyödyntää Aavan kehittämää ennakoivaa etähoidon konseptia, Osaamoa.

Lauri Muhonen nimitetty Lääkärikeskus Aavan digijohtajaksi

Tavoitteena vahvistaa entisestään Aavan ennaltaehkäiseviä ja dataa hyödyntäviä digitaalisia palveluja

Lääkärikeskus Aava on edelläkävijöitä proaktiivisten digitaalisten terveydenhuollon ratkaisujen kehittämisessä Suomessa. Tätä kehitystä vahvistetaan nimittämällä lääkärikeskukselle Chief Digital Officer.  Lauri Muhonen aloittaa tehtävässä 22. toukokuuta 2017. Toimenkuva on uusi, ja sillä tuetaan Aavan tavoitetta huolehtia asiakkaasta ja hänen perheestään läpi elämän, ajasta ja paikasta riippumatta.

Aavan työterveyshuollon asiakkaana nautit kattavista optikkoeduista!

Tarkka näkö sujuvoittaa työtä. Aavan työterveysasiakkaana saat tuntuvat edut valikoiduista optikkoliikkeistä!

Alennukset koskevat näöntarkastusta, silmälaseja, piilolinssejä, erityistyölasien linssejä ja pinnoitteita sekä aurinkolaseja. Alennuksia tarjoavat Silmäasema, Synsam ja Instrumentarium.

Alennukset laseista jopa -30 %

Esimerkkejä optikkoeduista:

  • Maksuton näöntarkastus Aavan lähetteellä
  • -25 % silmälaseista

Katso tarkemmat tarjoukset täältä.