Uutiset

Tiedote: Aava tarjoaa uudelle lääkärikeskukselle Maresanille digitaalisten palveluiden täyspaketin

Lääkärikeskus Aava tekee ainutlaatuisen aluevaltauksen terveysalalla ja alkaa tuottaa digitaalisia palveluita muille toimijoille. Yhteistyömalli on ratkaisu haasteeseen, jossa pienemmät lääkärikeskukset eivät pysty yksin vastaamaan digitaalisiin asiakastarpeisiin.

Maresan on merenkulkuun ja varustamoalaan erikoistunut työterveyshuoltoyhtiö, joka aloittaa toimintansa maaliskuussa 2018. Sillä tulee olemaan kaksi toimipistettä, Helsingissä ja Turussa, etähoitopalvelut ovat olennainen osa yrityksen toimintaa.

Influenssarokotus valinnanvapauskokeilijoille - toimi näin

Nyt on oikea aika ottaa influenssarokote. Influenssavirukset saapuvat Suomeen joulukuun tienoilla. Tehokkain suoja influenssaa vastaan on rokote, joka tulisi ottaa vuosittain ja ennen epidemian alkamista. Loka-marraskuu on parasta aikaa rokottautua, sillä suojan kehittymiseen menee noin kaksi viikkoa.

Valinnanvapauskokeilijoista henkilöt, jotka kuuluvat riskiryhmiin toimivat seuraavasti kotikuntansa mukaan:

Osallistu rokotetutkimukseen Länsi-Afrikan Beninissä – talven ja kevään tutkimusmatkailijoita rekrytoidaan!

Helsingin yliopisto tutkii yhdessä Scandinavian Biopharman kanssa suun kautta otettavaa ETVAX-matkaripulirokotetta, jonka tarkoitus on suojata E. coli (ETEC) -bakteerin aiheuttamalta ripulilta. Etsimme nyt terveitä suomalaisia kahden viikon matkalle Beninin Grand-Popoon.

Viime keväänä professori Anu Kantelen johdolla käynnistettyyn ripulirokotetutkimukseen on tähän mennessä osallistunut jo yli sata suomalaista.

Jokainen tietää, mitä on hyvä asiakaspalvelu, mutta harva toteuttaa sitä käytännössä – lähes 40 vuotta asiakastyötä tehnyt Marjut Uotinen kannustaa empaattisuuteen ja myönteiseen asenteeseen

Marjut Uotiselle asiakaspalvelu on sydämen asia.

Vaikeat asiakkaat, mitä ne sellaiset ovat? Näin kysyy vastaanottohoitaja Marjut Uotinen, joka on palvellut asiakkaita Lääkärikeskus Aavassa viidellä vuosikymmenellä.

”Puhun mieluummin haastavista asiakkaista. Asiakkaan ei voi olettaa käyttäytyvän hyvin, jos häntä kohdellaan huonosti”, Marjut sanoo.

Juttusarja: Kuinka huolehtia hyvinvoinnista viidenkympin jälkeen?

Aava seuraa naisen elämää Idealistan kanssa toteutettavissa juttusarjoissa. Nyt keskitymme elämänvaiheeseen, joka alkaa viidenkympin jälkeen. Ruuhkavuosien jälkeen on hyvä aika tarkastella kokonaisvaltaisesti omaa naiseutta, terveyttä ja hyvinvointia.

 

Unohteletko toistuvasti asioita?

Suurin osa meistä kärsii jossain vaiheessa elämää muistamattomuudesta. Muistisairautta ei kannata heti pelätä, sillä unohtelu voi kieliä myös stressistä, huonosta nukkumisesta tai epäterveellisistä elämäntavoista.