Vastaanottohoitaja, Aava Kamppi

Me Aava Kampin vastaanotossa etsimme uudeksi tiimikaveriksemme Sinua asiakaspalvelun ammattilainen!

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, viihtyisän työympäristön ja monipuolisen työnkuvan, mukavat työkaverit, ammatillisen tuen sekä kivoja henkilöstöetuja, kuten erinomaiset edut Pyhän ja Rukan laskettelukeskuksissa hissilippu- ja majoitusalennusten muodossa. Olemme matkalla kohti itseohjautuvampaa organisaatiota, minkä myötä pääset vaikuttamaan esimerkiksi omiin työskentelytapoihin ja yksikön toimintatapoihin.

Vastaanottohoitaja on usein ensimmäinen kontakti, jonka asiakas kohtaa meille tullessaan. Toivomme, että nautit ihmisten kohtaamisesta, sinulta irtoaa hymy kiireenkin keskellä ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Hyvä organisointikyky, kyky työskennellä myös paineen alla sekä riittävä tietotekninen osaaminen auttavat sinua onnistumaan tehtävässä. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja omalta osaltasi vastaamassa siitä, että jokainen meille tuleva asiakas, aikuinen tai lapsi, kokee tulevansa kohdatuksi henkilökohtaisesti. 

Työtehtäväsi sisältävät muun muassa:

  • asiakaspalvelua, aikojen varaamista, neuvontaa ja ohjausta
  • kassapalvelua, postitusta
  • olet omalta osaltasi vastuussa lääkärien päivittäisen arjen toimintojen sujuvuudesta

Hienoa, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen on tehtävässä välttämätön, muusta kielitaidosta on etua. Koulutuksesi voi olla myös kaupallinen, sillä hoitoalan koulutus ei ole tehtävässä välttämätön.

Tehtävä on kokoaikainen kaksivuorotyö (myös viikonloppuja) ja määräaikainen, jonka arvioitu kesto on tässä vaiheessa vähintään 31.8.2022 asti. Toivomme sinun pääsevän mukaan tiimiimme mahdollisimman pian.

Mikäli haluat kuulla tiimistä tai tehtävästä lisää, soita Heli Löflundille puh. 0503451075 arkisin klo 9-15 välillä tai laita sähköpostia heli.loflund@aava.fi

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 30.1.2022 mennessä tästä linkistä. Alamme käymään hakemuksia läpi ja kutsumaan haastatteluun jo hakuaikana. Etenemme tarvittaessa nopeastikin päätöksenteossa löytäessämme uuden aavalaisen.

Tervetuloa meille!