Vastaanottohoitaja Orto-lääkärit -yksikköön

Me Aava ja Pikkujätti Kampin vastaanotossa etsimme uudeksi tiimikaveriksemme Sinua

VASTAANOTTOHOITAJA

Meillä työskennellään vastuullisen ja pitkäjänteisen toiminnan eteen rohkeasti ja työstä iloiten yrittäjäasenteella. Tervetuloa mukaan kivaan porukkaamme!

Vastaanottohoitaja on usein ensimmäinen kontakti, jonka asiakas kohtaa meille tullessaan. Toivomme, että nautit ihmisten kohtaamisesta, sinulta irtoaa hymy kiireenkin keskellä ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Hyvä organisointikyky, kyky työskennellä myös paineen alla sekä riittävä tietotekninen osaaminen auttavat sinua onnistumaan tehtävässä. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja omalta osaltasi vastaamassa siitä, että jokainen meille tuleva asiakas, aikuinen tai lapsi, kokee tulevansa kohdatuksi henkilökohtaisesti. 

Työtehtäväsi sisältävät muun muassa:

  • asiakaspalvelua, aikojen varaamista, neuvontaa ja ohjausta
  • olet omalta osaltasi vastuussa lääkärien päivittäisen arjen toimintojen sujuvuudesta

Hienoa, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen on tehtävässä välttämätön, muusta kielitaidosta on etua. Koulutuksesi toivotaan olevan lähihoitaja tai vastaava terveydenhuollon ammattilainen, tai että omaat vahvan aikaisemman kokemuksen vastaanottohoitajan tehtävästä.

Tehtävä on määräaikainen 31.8.2022 asti ja kokoaikainen sisältäen myös iltoja. Toivomme sinun pääsevän mukaan tiimiimme mahdollisimman pian.

Mikäli haluat kuulla tiimistä tai tehtävästä lisää, laita sähköpostia Minna Erävaaralle ositteeseen minna.eravaara@aava.fi

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 23.1.2022 mennessä tästä linkistä. Alamme käymään hakemuksia läpi ja kutsumaan haastatteluun jo hakuaikana. Etenemme tarvittaessa nopeastikin päätöksenteossa löytäessämme uuden aavalaisen.

Tule mukaan luomaan erinomaista asiakaskokemusta ja hyvinvoivaa työpaikkaa.