Vastaanottohoitaja silmäkirurgian yksikköön

Me Aava Kampin silmäkirurgianvastaanotossa etsimme uudeksi tiimikaveriksemme Sinua

VASTAANOTTOHOITAJA

Meillä työskennellään vastuullisen ja pitkäjänteisen toiminnan eteen rohkeasti ja työstä iloiten yrittäjäasenteella. Tervetuloa mukaan kivaan porukkaamme!

Silmäkirurgian vastaanottohoitaja on usein ensimmäinen kontakti, jonka asiakas kohtaa meille tullessaan. Toivomme, että nautit ihmisten kohtaamisesta, sinulta irtoaa hymy kiireenkin keskellä ja omaat hyvät yhteistyötaidot. Hyvä organisointikyky, kyky työskennellä myös paineen alla sekä riittävä tietotekninen osaaminen auttavat sinua onnistumaan tehtävässä. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja omalta osaltasi vastaamassa siitä, että jokainen meille tuleva asiakas, aikuinen tai lapsi, kokee tulevansa kohdatuksi henkilökohtaisesti. 

Työtehtäväsi sisältävät muun muassa:

  • asiakaspalvelua, aikojen varaamista, neuvontaa ja ohjausta ikäihmisille
  • lääkkeen antoa, silmänpaineen mittausta ja muita hoitotoimia
  • olet omalta osaltasi vastuussa lääkärien päivittäisen arjen toimintojen sujuvuudesta

Hienoa, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen on tehtävässä välttämätön, muusta kielitaidosta on etua. Koulutuksesi toivotaan olevan lähihoitaja tai vastaava terveydenhuollon ammattilainen ja sinulla on suoritettuna vähintään lääkehuollon perusteet.

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen sisältäen myös iltoja. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Mikäli haluat kuulla tiimistä tai tehtävästä lisää, laita sähköpostia Minna Erävaaralle osoitteeseen minna.eravaara@aava.fi

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 31.10.2021 mennessä tästä linkistä. Alamme käymään hakemuksia läpi ja kutsumaan haastatteluun jo hakuaikana. Etenemme tarvittaessa nopeastikin päätöksenteossa löytäessämme uuden aavalaisen.

Tule mukaan luomaan erinomaista asiakaskokemusta ja hyvinvoivaa työpaikkaa.

 

Millainen työpaikka Aava on?
Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, esimerkiksi viime vuoden aikana olemme avanneet 5 uutta toimipistettä. Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja "kyllä hoituu"-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme. Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.