Virta Valmennus

Aava Virta on Lääkärikeskus Aavan hyvinvointi- ja valmennusyksikkö, joka koostuu Suomen hyvinvointikentän kärkiosaajista. Kehitämme yksilöiden sekä yritysten hyvinvointia ja rakennamme hyvinvoinnin johtamiseen perustuvia yrityskulttuureja. Suunnittelemme ja tuotamme valmennuksia, jotka perustuvat hyvinvointi- ja terveysdataan sekä vaikuttavuuden seurantaan.

Tavoitteenamme on viedä asiakkaidemme hyvinvointi uudelle tasolle. Valmennusohjelmat suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä työterveyshuollon, psykologien, erikoislääkäreiden ja huippuvalmentajien kanssa.

Miksi työntekijöiden hyvinvointiin kannattaa panostaa?

Hyvinvoiva organisaatio on vetovoimainen työpaikka. Kun johto sitoutuu rakentamaan kulttuuria, joka tukee työntekijöiden jaksamista ja kehittymistä, koko organisaatio hyötyy. Työyhteisön hyvinvoinnilla on suora vaikutus tuottavuuteen, sairauspoissaoloihin ja motivaatioon.  

Tiedätkö, miten organisaationne voi? 

Kartoitamme organisaationne hyvinvoinnin tilan, löytää muutosta vaativat osa-alueet ja auttaa teitä määrittelemään uudet, motivaatiota ja suorituskykyä kohottavat tavoitteet. Tutustu palveluihimme tarkemmin osoitteessa www.virtavalmennus.fi.

Virta-valmennuksessa hyödynnetään Aavan kehittämää Aisti Health -hyvinvointikartoitusta. Tutustu kartoitukseen osoitteessa www.aistihealth.com.