Yksikönpäällikkö, Aava ja Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema, Tampere Ratina

Yhteinen yksikönpäällikkö Lääkärikeskus Aavaan sekä Pikkujätti lasten- ja nuorten lääkäriasemalle Tampereelle

Lääkärikeskus Aava ja Pikkujätti lasten- ja nuorten lääkäriasema aloittavat yhteistyön myös Tampereella.

Pääset vaikuttamaan alusta asti toimintatapoihimme ja arjen tekemiseen. Suuntaamme kohti itseohjautuvampaa työskentelytapaa — sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi ja tehdä monipuolisesti töitä alusta alkaen. Uudessa toimipisteessä on aluksi toki myös hässäkkää, eli odotamme sinulta malttia ja kärsivällisyyttä luoda yhdessä toimivia käytäntöjä. Avainsanoina toiminnassamme ovat selkeät tavoitteet ja päämäärä, erinomainen asiakaskokemus ja liiketoiminnalliset tavoitteet, yhdessä tekeminen, luottamus ja vastuullisuus.  

Haemme yhteistä yksikönpäällikköä marraskuussa 2020 avattavaan toimipisteeseen.

Tehtävässäsi vastaat sekä yksikön erikoislääkäri-, lastenlääkäri-, että työterveyshuollon palveluiden laadusta, operatiivisesta tulosjohtamisesta sekä asiakaskokemuksen kehittämisestä.

Tyyppinä toivomme sinun allekirjoittavan seuraavat ominaisuudet:

  • Olet sitoutunut tulosjohtamiseen
  • Olet asiakaspalveluhenkinen ja toiminnassasi näkyy, että asiakas ja hänen terveytensä on aina ykkönen
  • Työskentely lasten ja perheiden kanssa on mieluisaa 
  • Olet rohkea ja ennakkoluuluoton; uskallat lähteä kehittämään itseohjautuvampaa tekemistä kollegoiden ja henkilöstön kanssa ja konsernin tuen avustuksella
  • Sinulla on reipas ote, hyvät vuorovaikutustaidot ja olet haka organisoimaan asioita

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen työpaikan arvostetussa suomalaisessa perheyrityksessä
  • Haastavan ja innostavan tehtävän kehittyvässä työyhteisössä
  • Hyviä henkilöstöetuja, kuten monipuolisen työterveyshuollon ja alennuksia Aavan palveluista – myös perheellesi. Kortille ladattavat liikunta- ja kulttuuriedut sekä lounasetu kuuluvat kaikille työntekijöillemme. Lisäksi tarjoamme etuja konserniimme kuuluvissa laskettelukeskuksissa Rukalla ja Pyhällä

Tunnistitko itsesi yllä olevasta? Kiinnostuitko tehtävästä? Haluamme kuulla sinusta!

Lisätietoja tehtävästä antaa 10.8.2020 klo 13–16 aluejohtaja Leena Pohtamo, puh. 0500 803 580, leena.pohtamo@aava.fi.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 24.8.2020 mennessä tästä linkistä.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote. Työtehtävä edellyttää tartuntatautilain mukaista suojautumista vesi- ja tuhkarokkoa, hinkuyskää sekä influenssaa vastaan. 

Aavalla ja Pikkujätillä on vuosikymmenten perhetaustainen yhteinen historia.

Toimintamme peruspilareita ovat: 

Sujuva huolenpitäjä 

Elämäntyönämme on asiakkaidemme hyvinvointi ja terveys. Huolehdimme perheestä kokonaisuudessaan, elämän joka vaiheessa. Lasten ja nuorten tarpeisiin meillä on oma Pikkujättimaailma. Johdamme henkilöstöä siten, että työntekijät tuntevat aitoa työn tekemisen iloa sekä halua kehittää itseään. Meillä on vahva välittämisen ja kiittämisen kulttuuri – meillä viihdytään ja vaihtuvuus on pientä. "Kyllä hoituu!" on arvomme ja lupauksemme.  

Rautainen ammattilainen 

Panostamme ammatilliseen huippuosaamiseen ja innovatiivisuuteen. Tarjoamme työntekijöillemme kannustavan työympäristön sekä mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua. 

Rohkea uudistaja 

Suhtaudumme avoimesti rohkeisiinkin ideoihin ja haluamme uudistaa sekä omaa toimintaamme että koko toimialaa. Suurimmat investointimme kohdistuvat ennakoivan terveydenhuollon ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Kunnioitamme perinteitä, mutta uskallamme ravistella rakenteita. 

Vastuullinen suomalainen perheyritys 

Yrityksen perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät paitsi lämpimässä asiakaspalvelussa myös toimintaamme ohjaavissa arvoissa. Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Pikkujätin historia ulottuu yli 30 vuoden taakse. Kannamme yhteiskuntavastuumme ylpeydellä.