Aava Naturalis

Aava Naturalis yrkeskunniga plastikkirurger, specialistläkare inom hudsjukdomar och plastikkirurgiska sjukskötare erbjuder dig personlig, yrkeskunnig service i alla frågor relaterade till utseendet. Vi använder säkra och hygieniska vårdprodukter. På Naturalis ställer vi höga kvalitetskrav på de produkter som vi använder vid behandlingarna.

Vår verksamhet utgår från naturlighet och att slå vakt om ett naturligt utseende. Att fräscha upp utseendet på naturligt sätt med så lätta åtgärder som möjligt.

I vissa livssituationer behövs ibland mer hjälp. Både estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi hör till vårt kompetensområde.

Våra ingrepp sträcker sig från små laseringrepp som utförs på hudläkarmottagningen till lättare plastikkirurgiska behandlingar eller ärrkorrigeringar som förbättrar hudens utseende. Från plastikkirurgiska operationer av ögonlocken till individuellt planerade ansiktslyft som ökar arbetsförmågan och livsglädjen. Från behandling av s.k. kärlekshandtag som livets omständigheter medfört, till korrigeringsoperationer av bukväggar som töjts ut på grund av graviditet, eller korrigering av bröstens form.

Våra plastikkirurger, hudläkare och vår plastikkirurgiska sjukskötare säkerställer kvaliteten och säkerheten i ingreppen genom att flera gånger om året besöka branschkongresser i världen för att hämta nya kunskaper som stöd för sin gedigna kompetens.

Våra yrkeskunniga plastikkirurger Eeva Siitari, Antti Koski och Jari Viinikainen, specialistläkaren inom hudsjukdomar Pekka Autio samt vår plastikkirurgiska sjukskötare Hannamari Dietz önskar dig varmt välkommen till våra vackra lokaler.

Avgiftsfritt konsultationsbesök

Du är varmt välkommen att diskutera alla frågor kring ditt utseende på min plastikkirurgiska konsultationsmottagning. Tillsammans kan vi diskutera olika alternativ för att ta hand problemet.

Beställ tid till min plastikkirurgiska sjukskötarkonsultation på numret 050 385 6090 eller 010 380 3838.

Du kan även ställa frågor om plastikkirurgi per e-post på adressen naturalis@aava.fi.

Hannamari Dietz, sjukskötare, plastikkirurgi

Nästa lediga tider

Fråga mera

I brådskande ärenden var i kontakt med telefon.

Den föredragna metoden för kontakt: