Allmänmedicin och jour

En allmänläkare hjälper när det framkommer symtom eller besvär som du behöver hjälp med men är osäker på vem du ska vända dig till. Allmänläkaren undersöker och behandlar alla allmänna sjukdomar och skador. Hen utför grundläggande undersökningar enligt symtomen och hänvisar dig vid behov till en specialistläkare.

Jour i Kampen i Helsingfors

Det finns en allmänläkarjour på läkarcentralen Aava Kampen. Våra allmänläkare är närvarande varje dag under året under öppettiderna.

Röntgen- och laboratorietjänsterna är också alltid öppna i samband med allmänläkarmottagningarna, vilket innebär att undersökningar som läkare hänvisar dig till kan utföras snabbt.

Jourmottagningen fungerar med tidsbokning, men i akuta situationer eller vid olycksfall kan du komma direkt till Aava Kampen. Vi vårdar patienter i alla åldrar. Det lönar sig dock för barnpatienter att först kontrollera om det finns lediga tider i Pikkujätti i samma byggnad.

Boka tid hos en specialistläkare via vår tidsbokning online. Vår kundtjänst hjälper också på engelska och hittar rätt specialist och mottagningstid till dig. Ring till 010 380 3838

De flesta av våra läkare och andra experter talar engelska. Du kan kontrollera detta och andra språkkunskaper på varje experts profilsida.