Graviditet

När graviditet eller önskan om graviditet är aktuell, tillhandahåller Aava alla tjänster relaterade till graviditet och dess uppföljning flexibelt och snabbt. Våra samtliga gynekologer har ultraljudsutrustning vid sina mottagningar och till exempel ultraljud vid tidig graviditet är alltid tillgängligt utan dröjsmål. Dessutom tillhandahåller de flesta av våra gynekologer graviditetsrelaterade tjänster, från uppföljningsbesök ända till undersökning efter förlossningen.

Privat mödrarådgivning och graviditetsklinik

Aavas Graviditetsklinik är en klinik för familjer som väntar barn. Vårt huvudsakliga verksamhetsställe ligger i anslutning till Aava Kampen i Helsingfors. Du kan välja den privata mödrarådgivningsbyrån på Aavas Graviditetsklinik för att ta hand om hela din graviditet eller komma till oss för enstaka besök. En orsak till att söka sig till Graviditetskliniken kan vara behovet av särskild uppföljning på grund av den väntandes ålder, sjukdom, medicinering eller graviditetsstörning.

Boka tid hos en specialistläkare via vår tidsbokning online. Vår kundtjänst hjälper också på engelska och hittar rätt specialist och mottagningstid till dig. Ring till 010 380 3838.

De flesta av våra läkare och andra experter talar engelska. Du kan kontrollera detta och andra språkkunskaper på varje experts profilsida.