Mielen päälle -thinkathon 26.9.

Riittää! Työelämä on murtamassa meidät, ja tällä menolla se murtaa myös tulevat sukupolvet. On aika ravistella perusteita ja siksi haluamme kutsua saman pöydän ääreen niin työelämän muotoilijoita, kuin terveyden ja hyvinvoinnin sekä lasten ja nuorten asiantuntijoita.

Miksi?

Koska olemme huomanneet, että tarvitsemme uudenlaista vuoropuhelua, jotta syntyisi uudenlaisia ratkaisuja. Se, miten voimme työelämässä, vaikuttaa siihen miten voimme kotona. Vanhempien hyvinvoinnilla on vaikutukset lasten ja perheen hyvinvointiin.

Miten?

Vuoropuhelun tueksi tuomme uutta näkökulmaa Mielen päälle -thinkathonilla, jonne kutsumme juuri Sinut: lääkäri, psykologi, opettaja, toimittaja, opiskelija, työelämän konkari, lasten ja nuorten mielenterveyden asiantuntija tai Sinä, joka haluat olla mukana tekemässä ratkaisuja tulevaisuuteen.

Tavoitteena on löytää erilaisia lähtöjä ja ratkaisuja siihen, mikä veisi tulevaisuuden työelämän kohti kestävää hyvinvointia.

Milloin ja missä?

Tapahtuma järjestetään 26. syyskuuta Helsingissä Innovation Home Kampissa, osoitteessa Kansakoulunkatu 3. Iltapäivän ja illan aikana kuullaan mielenkiintoisia keskusteluita ja luodaan thinkathonin kautta ratkaisuja, josta oivaltavimman ratkaisun tekijät palkitaan mielen hyvinvointiin keskittyvällä kahden päivän valmennuksella tuntureiden rentouttavassa ympäristössä.

Ilmoittaudu ennakkoon

Varaa paikkasi ennakkoon jo nyt, tapahtuman ohjelma tarkentuu elokuussa.

Työelämä on murtamassa meidät, ja tällä menolla se murtaa myös tulevat sukupolvet

Ohjelma

Tapahtuman tarkemmat tiedot sekä ohjelma julkaistaan elokuussa.

Mikä on thinkathon?

Thinkathon termi yhdistää sanat "thinking" (ajattelu) ja "marathon" (maraton). Se tarkoittaa intensiivistä tapahtumaa, jossa osallistujat kokoontuvat yhteen ratkaisemaan tiettyjä ongelmia tai kehittämään uusia ideoita ja innovaatioita. Mielen Päälle -thinkathonissa osallistujat pääsevät ideoimaan monialaisissa työryhmissä ratkaisuehdotuksia työelämän haasteisiin. Thinkathonissa työskennellään fasilitoidun työpajamallin avulla.

Yhteistyössä

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Futuricen, Elo Eläkevakuutusyhtiön ja NLY:n kanssa, mukana asiantuntemusta myös Mieli Ry:stä.