Töihin Aavaan

Me Aavassa kohtaamme ja hoidamme asiakkaamme kokonaisena ihmisenä. Olemme suomalainen perheyritys, jossa työskentelee yli 1200 ammattilaista, 18 toimipisteessä, 12 paikkakunnalla ympäri Suomea.

Aavan arvojen ja yritysstrategian ytimessä on ihmisvastuullisuus. Tavoitteemme on rakentaa Aavasta Suomen ihmisvastuullisin toimija: paras paikka kasvaa ja kukoistaa, niin ammattilaisille kuin asiakkaille. Siksi olemme olemassa.

Aavassa työskentelee yleislääkäreitä ja erikoislääkäreitä lähes kaikilta kliinisen lääketieteen erikoisaloilta. Lääkäreiden lisäksi asiakkaitamme palvelevat mm. työterveyden ammattilaiset, terapeutit, psykologit ja suuri joukko hoitajia.

Hallinnossamme on noin sata eri alojen asiantuntijaa mm. asiakaspalvelussa, yritysyksikössä, talous-, digi-, HR- sekä markkinointi- ja viestintä -tiimeissä. Hallintomme asiantuntijat pääsevät työskentelemään myös rakkaan pikkusisaremme eli Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriaseman parissa, sillä se kuuluu kanssamme samaan konserniin.

Aavassa voit tehdä työtäsi luottaen, että toimintaamme ohjaavat arvot, eivät pelkät eurot.

Millaista on olla töissä Aavassa?

Tavoitteenamme on aavan tuntuinen arki. Aava on tunteena laaja kuin lakeus ja kullekin omanlaisensa. Meille se on kuitenkin eniten sitä, että kiireenkin keskellä voi kokea mielen tyyneyttä, hallintaa arjestaan, yhteyttä toisiin ja työnsä syvemmän tarkoituksen.

Uskomme, että hyvinvointiamme määrittävät enemmän sadat arkiset hetket kuin yksittäiset harvat huiput. Ne tuiki tavalliset tiistait, kun mitään ihmeellistä ei tapahdu.

Aava syntyy myös itseohjautuvuudesta. Se ei tarkoita meillä yksin pärjäämistä tai johtamisesta säästämistä, vaan vapautta, valtaa ja vastuuta muovata arjesta omannäköisen.

Aavan tunne on yhteyttä ihmisten välillä. Se on avoimuutta nähdä ja ymmärtää toisiamme ihmisinä, ei pelkkinä titteleinä ja diagnooseina. Se on erilaisuuden sallimista ja sen juhlistamista. Yhdessä jaettuja iloja ja murheita taukohuoneessa. Työkaverille jätettyjä valmiita kahvilatinkeja ja piristäviä tsemppiviestejä. Se menee asiakaskokemusta ja työhyvinvointia syvemmälle – siihen, mikä vaikutus meillä on toisiimme.

Aavasta puuttuu korporaatiopolitiikka ja jäykkyys. Meillä tekijöihin ja tiimeihin luotetaan, ja mikromanageeraus loistaa poissaolollaan.

Asiantuntija Aavan digitiimissä

Aavassa voit tehdä työtäsi luottaen, että toimintaamme ohjaavat arvot, eivät pelkät eurot. Tiedämme, että vain hyvinvoivat ammattilaiset voivat luoda hyvinvoivia asiakkaita. Ja hyvinvoivat asiakkaat tulevat meillä ennen hyvää tulosta. Suomalaisena perheyhtiönä maksamme myös verot Suomeen.

Lääkäriksi Aavaan

Meillä viihdytään hyvin, lääkäreidemme tyytyväisyys on huipputasoa.

Hoitajaksi Aavaan

Työterveyslääkäriksi Aavaan

Erikoistu työterveyslääkäriksi

Voit erikoistua työterveyshuollon erikoislääkäriksi Lääkärikeskus Aavassa.

Miksi lääkäriksi Aavaan?
Teemme vuosittain lääkäreillemme kyselyn, jotta voimme kehittää toimintaamme entistä paremmaksi. Kyselyn avulla saamme arvokasta tietoa, miksi lääkärimme haluavat työskennellä juuri meillä ja missä voisimme parantaa.
Lue lisää

Hallinnon tehtävät

Aavalla ja Pikkujätillä on yhteinen johto sekä yhteiset tukitoiminnot.

Muut asiantuntijat

Muu hyvinvoinnin ja terveyden ammattilainen, olisitko sinä seuraava aavalainen?

Työharjoittelu ja kesätyö

Tapaa rekrytiimimme livenä

  • Turun lääketiedepäivät 6.-7.11.2024
  • Helsingin lääkäripäivät 22.-23.1.2025