Töihin Aavaan

Aava on suomalainen perheyritys, jossa työskentelee yli 1200 ammattilaista, 18 toimipisteessä, 12 paikkakunnalla. Tavoitteemme on olla toimialan halutuin työpaikka ja teemme kaikkemme, jotta meillä kaikilla on hyvä olla

Aavassa työskentelee yleislääkäreitä ja erikoislääkäreitä lähes kaikilta kliinisen lääketieteen erikoisaloilta. Lääkäreiden lisäksi asiakkaitamme palvelevat mm. työterveyden ammattilaiset, terapeutit, psykologit ja suuri joukko hoitajia.

Hallinnossamme on noin sata eri alojen asiantuntijaa mm. asiakapalvelussa, yritysyksikössä, talous-, digi-, HR- ja markkinointi-ja viestintä -tiimeissä.

Millaista on olla Aavassa töissä?

Toivomme, että henkilöstömme sekä ammatinharjoittajamme saavat iloa työssään, haluavat kehittyä itse ja kehittää myös Aavaa. Kannustamme ja koulutamme tiimejämme itseohjautuvuuteen, meillä jokainen saa halutessaan vastuuta ja mahdollisuuksia ideoida uutta.

Kehitämme jatkuvasti digitaalisia työkaluja sekä sisäisen työn tueksi että asiakastyöhön. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla, joihin pääsee kätevästi myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Työsuhde-etumme ovat houkuttelevat: palkkasuhteisille kattava työterveyshuolto sekä lounas-, virike- ja työmatkaetu, alennuksia Aavan ja Pikkujätin palveluista myös perheelle sekä tuntuvat alennukset konserniin kuuluvissa matkailukeskuksissa Rukalla ja Pyhällä.

Lääkäriksi Aavaan

Meille ovat tervetulleita konkarit ja uransa alkuvaiheessa olevat lääkärit. Korkea lääketieteellinen laatu ja ihmisvastuullisuus ovat toimintamme perusta. Aavassa viihdytään hyvin, lääkäreidemme tyytyväisyys on huipputasoa.

Työterveyslääkäriksi Aavaan

Haluatko tehdä vaikuttavaa työterveyshuoltoa? Me Aavalla uskomme, että jokainen organisaatio saa hyötyä työntekijöidensä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ylläpitämisestä. Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia työterveyslääkäreitä.

Erikoistu Aavassa työterveyslääkäriksi

Haluaisitko päästä kiinni todelliseen ennaltaehkäisevään työterveystyöhön? Voit erikoistua työterveyshuollon erikoislääkäriksi Lääkärikeskus Aavassa.

Hoitajaksi Aavaan

Haluaisitko hoitajaksi suomalaiseen perheyhtiöön, jossa uskotaan ihmisläheisiin arvoihin ja itseohjautuvuuteen? Katso mitä paikkoja meillä on lääkärikeskuksissamme ja etähoitopalvelussamme avoinna.

Psykologit, terapeutit ja muut asiantuntijat

Psykologit, psykoterapeutit, fysioterapeutit, seksuaaliterapeutit ja muut hyvinvoinnin ja terveyden ammattilaiset ovat olennainen osa kokonaisvaltaista osaamistamme ja tarjontaamme. Olisitko sinä seuraava aavalainen?

Hallinnon tehtävät

Aavalla ja Pikkujätillä on yhteinen johto sekä yhteiset tukitoiminnot, kuten talousosasto, digitiimi, hr-tiimi, rekrytointitiimi, yritysyksikkö ja markkinointi- ja viestintätiimi. Katso, haemmeko tällä hetkellä uusia osaajia joukkoomme.

Työharjoittelu ja kesätyö

Tarjoamme kesätöitä ja harjoittelupaikkoja eri lääkärikeskuksissamme hoitajille, hoitajaopiskelijoille, lääketieteen opiskelijoille ja sopivaa kaupallista tutkintoa opiskeleville.

93% lääkäreistämme suosittelee Aavaa työpaikkana lämpimästi tai melko lämpimästi.

Lääkärikysely 2020, Aava

"Aavasta puuttuu korporaatiopolitiikka ja jäykkyys. Meillä tekijöihin ja tiimeihin luotetaan, ja mikromanageeraus loistaa poissaolollaan."

Asiantuntija Aavan digitiimissä