Avoimet työpaikat työterveyslääkäreille

Oletko työterveyslääkäri, joka haluaa tehdä vaikuttavaa työterveyshuoltoa? Onko työn tuottavuuden ja työurien kehittäminen lähellä sydäntäsi? Näetkö monesti pientä lisävaivaa, jotta ylittäisit asiakkaiden odotukset?

Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia työterveyslääkäreitä, jotka jakavat arvomme kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta ja yhdessä tekemisestä. Vastuullisena perheyrityksenä kehitämme toimintaamme ja koko toimialaamme viisaasti ja välittäen.

Tällä hetkellä etsimme joukkoomme:

Työterveyslääkärit:

Kehity kanssamme

Tarjoamme työterveyslääkäreillemme innostavan työympäristön ja mahdollisuudet kehittyä. Jokainen Aavan työterveyslääkäri osallistuu Aava-akatemiaan. Järjestämme työterveyshuoltohenkilöstöllemme sisäisiä koulutuksia ajankohtaisista aiheista ja lääketieteellisiä koulutuksia on kuukausittain. Autamme kaikki toisiamme kehittymään työssämme. Lääkäreidemme käytössä on Duodecimin Oppiportti-nettipalvelu. Kaikesta tästä seuraa, että lääkärityytyväisyytemme on huipputasoa.

Ammatinharjoittajaksi tai työsuhteeseen

Aavassa voit toimia työterveyslääkärinä joko suorassa ammatinharjoittajasuhteessa, oman yrityksen kautta tai työsuhteessa. Vuokramme on kilpailukykyinen.

Kun me hoidamme vastaanoton varustelun ja tukitoiminnot puolestasi, sinä voit keskittyä työhösi. Perinteisen vastaanottotyön lisäksi voit pitää etävastaanottoa puhelimitse. Etävastaanoton avulla asiakkaamme saavat tarvitsemansa avun missä ja milloin vain.

Työterveyshuolto ja edut

Asiantuntijoidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme ammatinharjoittajillemme yrittäjän työterveyshuollon alennettuun hintaan. Toimiva työterveyshuoltosopimus auttaa ylläpitämään työkykyä ja pitämään tasapainon työssä. 

Ammatinharjoittajamme saavat nauttia myös edullisista laskupäivistä Rukalla ja Pyhällä Aavan henkilöstöetuna. Myös ammatinharjoittajien perheenjäsenet saavat alennuksia käynneistä Aavassa ja Pikkujätissä.

Erikoistu Aavassa työterveyslääkäriksi

Haluaisitko päästä kiinni todelliseen ennaltaehkäisevään työterveystyöhön? Voit erikoistua työterveyshuollon erikoislääkäriksi Lääkärikeskus Aavassa.

Kysy lisää työskentelystä Aavassa:

Aulikki Juntunen
Työterveyshuollon ylilääkäri
010 380 3800
aulikki.juntunen@aava.fi

Marleena Vuorialho
Rekrytointipäällikkö
044 754 5303
marleena.vuorialho@aava.fi

"Viihdyn Aavassa todella hyvin, työyhteisö on mahtava ja pystyn itse vaikuttamaan työhöni paljon. Koen tekeväni merkityksellistä työtä jossa saan myös käyttää omia vahvuuksiani."

Karoliina Hirvonen, työterveyslääkäri, korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoiskoislääkäri

Etkö löytänyt etsimääsi?
Jätä yhteystietosi tästä, niin olemme sinuun yhteydessä.