Työterveyden palvelut

Henkilöstön hyvinvointi on yrityksen tärkein voimavara.

Olemme teille oikea kumppani, jos:

  • Haluatte modernin työterveyskumppanin, joka uskoo pitkäjänteiseen, proaktiiviseen tekemiseen - yhdessä
  • Arvostatte henkilöstön hyvinvoinnista syntyvää kilpailuetua
  • Pidätte työkykyinvestointien taloudellisia vaikutuksia tärkeinä
  • Haluatte löytää uusia keinoja työn tekemisen laadun kasvattamiseen

Työkykyjohtamisella tukea esimiehille

Tiesitkö, että puoliteholla työskentely on yrityksen tuottavuudelle yhtä haitallista kuin sairauslomapäivät? Hyvä johtaminen on oikopolku aikaansaavaan työyhteisöön. Kokeneet työkykyvalmentajamme auttavat yrityksesi esimiehiä ratkaisemaan hankalia tilanteita työpaikoilla, henkilöstöä voimaan paremmin ja parantamaan tuottavuutta.

Luotsi hoitaa ja auttaa etänä

Haluatko hyödyntää etähoidon mahdollisuudet leikkaamatta hoidon laadusta? Aava Luotsi tekee etäasioinnista sujuvaa ja vaikuttavaa. Aava Luotsin asiantuntijat seuraavat henkilöstön terveyttä reaaliaikaisesti ja puuttuvat työkykyriskeihin ajoissa. Lue lisää Luotsista

Yli 40:n erikoisalan vastaanotot ja toimenpiteet

Siellä missä on Aavan työterveyshuolto, on myös erikoislääkäreiden vastaanotot. Meillä voit siis tavata kaikki huippuasiantuntijat saman katon alla, mikä mahdollistaa katkeamattoman hoitoketjun. Vain työterveyshuoltoon keskittyvässä toimipisteessämme Aava Oulussa hyödynnämme luotettavien kumppaneidemme osaamista erikoislääkärikonsultaatioissa. Aavassa asiointia täydentävät etävastaanotot, jotka ovat Aavan yleislääkäreiden ja yhä useampien erikoisalojen puhelin- tai videoaikoja.

Työterveys yrittäjälle

Oletko yrittäjä? Sinun hyvinvointisi vaikuttaa koko työyhteisön hyvinvointiin ja yrityksen tuottavuuteen.

Aavan työterveys auttaa sinua huolehtimaan omasta jaksamisestasi. Räätälöimme tilanteeseesi sopivan työterveys- ja hyvinvointiratkaisun laajasta palveluvalikoimastamme. Sinulle nimetään oma työterveyshoitaja ja työterveyslääkäri, joilla on apuna laaja moniammatillinen asiantuntijaverkosto.

Kela korvaa yrittäjälle työterveyshuollosta aiheutuneita tarpeellisia ja kohtuullisia kustannuksia. Ennaltaehkäisevästä työterveyshuollosta korvataan yritykselle 60 prosenttia ja sairaanhoidon kustannuksista 50 prosenttia. Yrityksen maksama osuus, jota Kela ei korvaa, voidaan vähentää verotuksessa.

Kysy lisää: myynti@aava.fi tai täytä yhdeydenottolomake, niin me olemme sinuun yhteydessä.

Valmennukset, koulutukset ja luennot

Aava työterveyshuolto järjestää yrityksellesi asiantuntevat ja mukaansatempaavat luennot, vaikuttavat koulutukset ja yhteistyössä suunniteltavat valmennukset.

Tutustu lisäpalveluihimme

Virta valmennus

Aavan valmennusyksikkkö Virrassa työskentelee hyvinvoinnin huippuosaajia. Kehitämme yksilöiden sekä yritysten hyvinvointia ja autamme rakentamaan yrityskulttuurin, johon hyvinvoinnin johtaminen kuuluu luonnollisena osana.

Aisti

Aavan perustama Aisti Health on palvelu, jonka avulla mitataan ja seurataan työntekijöiden sekä työyhteisöjen hyvinvointia, jotta voidaan löytää hyvissä ajoin signaalit työkyvyn tai hyvinvoinnin heikkenemisestä.

Arvostamme Aavaa kumppanina, joka kulkee rinnalla muistuttamassa ja aktivoimassa meitä. Etenemme määrätietoisesti ja tunnistamme sen, ettei pikavoittoja ole luvassa.  

Oskar Lindroos, Lejos

Ota yhteyttä

Aava työterveyshuollossa tunnemme asiakkaamme ja hoidamme heitä yksilöllisesti. Tahtoisitko sinä tuntea meidät? Ota yhteyttä myynti@aava.fi tai täyttämällä yhteydenottolomake.

Työterveys Aavassa

Tavoitteemme on luoda yhdessä asiakkaiden kanssa henkilöstön hyvinvoinnista kilpailuetu.

Tule asiakkaaksi

Teemme yhteistyön aloituksen mahdollisimman sujuvaksi.

Etäpalvelut

Lääkärin vastaanotolle ja omiin terveystietoihin mistä vain, milloin vain.