Työterveyden palvelut

Työterveyshuoltomme keskiössä ei ole pelkästään terveys vaan työyhteisön kollektiivinen työkyvykkyys.  

Se tarkoittaa kykyä, halua ja mahdollisuuksia onnistua työssä ja työyhteisössä yksilöinä ja työyhteisönä. Työkyvykkyys mahdollistaa muutoksissa joustavuuden sekä niissä loistamisen – sitä työyhteisöt tarvitsevat.  

Mistä Aavan työterveys rakentuu? 

Työterveyskumppanina tarjoamme palveluita, jotka tuottavuutta ja kyvykkyyttä organisaatioihin. Palvelumme koostuvat työterveyden peruselementeistä, tiedolla johtamisesta sekä hyvinvoinnin ja johtamisen valmentamisesta. 

Työkyky rakennetaan voimavaramallilla, joka on moniulotteinen ja moderni työkyvykkyysmalli. Voimavaramallimme on luotu työkyvykkyyden tukemiseen ja johtamiseen, sen avulla päästään tarkastelemaan tekijöitä, jotka vaikuttavat työntekijöiden ja tiimien työkyvykkyyteen, tuottavuuteen ja hyvinvointiin.  

Aavassa työterveytesi luodaan yrityksesi näköiseksi. Luomme yritys- tai yrittäjäkohtaiset työterveyspalvelut teidän tarpeisiinne. Tiimimme auttaa sinua kaikissa kysymyksissä. Ota meihin yhteyttä.

Me voimme auttaa siinä, miten teillä menee. Haluatko kuulla miten?:

Mika Järvinen
Myyntijohtaja, yritysasiakkaat
+358 50 376 1142
mika.jarvinen@aava.fi

Tai ota yhteyttä alueesi myyjään.

Energisellä ihmisellä on riittävästi voimavaroja tehdä itselle tärkeitä asioita. Inspiroiva työ mahdollistaa olosuhteet motivoivalle työlle. ​
Motivoiva työ tuottaa tuloksia.

Palvelumme organisaatioille
Aava työterveyshuolto näyttää yritykseltäsi. Emme myy pakettiratkaisua, vaan haluamme tarjota lakisääteisen terveydenhuollon lisäksi asiakkaillemme juuri niitä palveluita, joita he tarvitsevat.​
Lue lisää
Johtamisen ja hyvinvoinnin valmennukset
Aava työterveyshuolto järjestää yrityksellesi asiantuntevat ja mukaansatempaavat luennot, vaikuttavat koulutukset ja yhteistyössä suunniteltavat valmennukset.
Tutustu valmennuksiin
Luotsi hoitaa ja auttaa etänä
Haluatko hyödyntää etähoidon mahdollisuudet leikkaamatta hoidon laadusta? Aava Luotsi tekee etäasioinnista sujuvaa ja vaikuttavaa. Aava Luotsin asiantuntijat seuraavat henkilöstön terveyttä reaaliaikaisesti ja puuttuvat työkykyriskeihin ajoissa.
Lue lisää
Työterveys yrittäjälle
Aavan työterveys auttaa sinua huolehtimaan omasta jaksamisestasi. Räätälöimme tilanteeseesi sopivan työterveys- ja hyvinvointiratkaisun laajasta palveluvalikoimastamme.
Lue lisää

Siellä missä on Aavan työterveyshuolto, on myös erikoislääkäreiden vastaanotot.

Yli 40:n erikoisalan vastaanotot ja toimenpiteet

Meillä voit tavata kaikki huippuasiantuntijat saman katon alla, mikä mahdollistaa katkeamattoman hoitoketjun. Vain työterveyshuoltoon keskittyvässä toimipisteessämme Aava Oulussa hyödynnämme luotettavien kumppaneidemme osaamista erikoislääkärikonsultaatioissa. 

Aavassa asiointia täydentävät Aava-sovelluksen lääkäri-chat ja etävastaanotot, jotka ovat Aavan yleislääkäreiden ja yhä useampien erikoisalojen puhelin- tai videoaikoja.