Työterveyden palvelut

Henkilöstön hyvinvointi on yrityksen tärkein voimavara. Olemme teille oikea kumppani, jos:

  • Haluatte modernin työterveyskumppanin, joka uskoo pitkäjänteiseen, proaktiiviseen tekemiseen - yhdessä
  • Arvostatte henkilöstön hyvinvoinnista syntyvää kilpailuetua
  • Pidätte työkykyinvestointien taloudellisia vaikutuksia tärkeinä
  • Haluatte löytää uusia keinoja työn tekemisen laadun kasvattamiseen

Aava työterveyshuolto näyttää yritykseltäsi. Emme myy pakettiratkaisua, vaan haluamme tarjota lakisääteisen terveydenhuollon lisäksi asiakkaillemme juuri niitä palveluita, joita he tarvitsevat. Lue alta lisää palveluistamme tai ole yhteydessä asiakkuudestasi vastaavaan henkilöön.

Haluaisitko yrityksesi Aavan työterveysasiakkaaksi? Ota yhteyttä:

Mika Järvinen
Myyntijohtaja, yritysasiakkaat
+358 50 376 1142
mika.jarvinen@aava.fi

Arvostamme Aavaa kumppanina, joka kulkee rinnalla muistuttamassa ja aktivoimassa meitä. Etenemme määrätietoisesti ja tunnistamme sen, ettei pikavoittoja ole luvassa.

Oskar Lindroos, Lejos
Työkykyjohtamisella tukea esimiehille
Tiesitkö, että puoliteholla työskentely on yrityksen tuottavuudelle yhtä haitallista kuin sairauslomapäivät? Hyvä johtaminen on oikopolku aikaansaavaan työyhteisöön. Kokeneet työkykyvalmentajamme auttavat yrityksesi esimiehiä ratkaisemaan hankalia tilanteita työpaikoilla ja parantamaan tuottavuutta.
Lue lisää
Luotsi hoitaa ja auttaa etänä
Haluatko hyödyntää etähoidon mahdollisuudet leikkaamatta hoidon laadusta? Aava Luotsi tekee etäasioinnista sujuvaa ja vaikuttavaa. Aava Luotsin asiantuntijat seuraavat henkilöstön terveyttä reaaliaikaisesti ja puuttuvat työkykyriskeihin ajoissa.
Lue lisää

Yli 40:n erikoisalan vastaanotot ja toimenpiteet

Siellä missä on Aavan työterveyshuolto, on myös erikoislääkäreiden vastaanotot. Meillä voit siis tavata kaikki huippuasiantuntijat saman katon alla, mikä mahdollistaa katkeamattoman hoitoketjun. Vain työterveyshuoltoon keskittyvässä toimipisteessämme Aava Oulussa hyödynnämme luotettavien kumppaneidemme osaamista erikoislääkärikonsultaatioissa. Aavassa asiointia täydentävät Aava-sovelluksen lääkäri-chat ja etävastaanotot, jotka ovat Aavan yleislääkäreiden ja yhä useampien erikoisalojen puhelin- tai videoaikoja.

Työterveys yrittäjälle

Oletko yrittäjä? Sinun hyvinvointisi vaikuttaa koko työyhteisön hyvinvointiin ja yrityksen tuottavuuteen.

Aavan työterveys auttaa sinua huolehtimaan omasta jaksamisestasi. Räätälöimme tilanteeseesi sopivan työterveys- ja hyvinvointiratkaisun laajasta palveluvalikoimastamme. Sinulle nimetään oma työterveyshoitaja ja työterveyslääkäri, joilla on apuna laaja moniammatillinen asiantuntijaverkosto.

Kela korvaa yrittäjälle työterveyshuollosta aiheutuneita tarpeellisia ja kohtuullisia kustannuksia. Ennaltaehkäisevästä työterveyshuollosta korvataan yritykselle 60 prosenttia ja sairaanhoidon kustannuksista 50 prosenttia. Yrityksen maksama osuus, jota Kela ei korvaa, voidaan vähentää verotuksessa.

Kysy lisää yrittäjän työterveydestä myynti@aava.fi tai täytä yhteydenottolomake.

Valmennukset, koulutukset ja luennot
Aava työterveyshuolto järjestää yrityksellesi asiantuntevat ja mukaansatempaavat luennot, vaikuttavat koulutukset ja yhteistyössä suunniteltavat valmennukset.
Tutustu lisäpalveluihimme
Virta valmennus
Aavan valmennusyksikkkö Virrassa työskentelee hyvinvoinnin huippuosaajia. Kehitämme yksilöiden sekä yritysten hyvinvointia ja autamme rakentamaan yrityskulttuurin, johon hyvinvoinnin johtaminen kuuluu luonnollisena osana.
Tutustu Virtaan
Aisti Health
Aavan perustama Aisti Health on palvelu, jonka avulla mitataan ja seurataan työntekijöiden sekä työyhteisöjen hyvinvointia, jotta voidaan löytää hyvissä ajoin signaalit työkyvyn tai hyvinvoinnin heikkenemisestä.
Tutustu Aistiin