Työterveys Aavassa

Aava on suomalainen perheyritys ja työterveyskumppani, joka yhdistää tiedolla johtamisen, hyvinvointivalmentamisen ja työterveyspalvelut vaikuttavaksi kokonaisuudeksi. Luomme henkilöstön hyvinvoinnista kilpailuedun yrityksellenne.

Olemme Aavassa uudistaneet suomalaista työterveyskenttää ja tuoneet markkinoille uuden Tuottavuutta takuulla -palvelukokonaisuuden, joka haastaa perinteisen työterveyden toimintatavan. Palvelumallimme vastaa organisaation henkilöstön hyvinvointi- ja tuottavuushaasteisiin, sekä työntekijäkokemuksen ja työnantajamielikuvan kehittämistarpeisiin.  

Henkilöstön hyvinvoinnin kehittymistä on mahdollista seurata eri mittarein sekä yksilö- että ryhmätasolla. Emme toteuta jumppaa tai humppaa, jotka ovat kiva lisä työpaikan arkeen. Mittaamme hyvinvointiohjelmamme vaikuttavuutta ja osoitamme, että sillä voidaan parantaa myös tuottavuutta. Aavan antama tulostakuu on sitoutuneen työterveyskumppanin merkki.  

Tunnetko Aavan?

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla. Etäpalveluiden ja verkostojemme ansiosta toimimme ympäri Suomea. Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä.

Mistä Aavan vaikuttava työterveys rakentuu?

Hyvinvoinnista kilpailuetua

Aavan työterveyden tavoite on luoda yhdessä asiakkaiden kanssa henkilöstön hyvinvoinnista kilpailuetu. Hyvinvoivat ihmiset jaksavat tehdä töitä ja innostua. Työntekijöistä huolehtiminen vahvistaa myös työnantajakokemusta.  

Keskitymme yrityksen voimavarojen vahvistamiseen. Lupaamme lisätä ihmisten energisyyttä, parantaa heidän suhdetta työhönsä ja kehittää yrityksen toimintakulttuuria henkilöstön hyvinvointia vahvistavaksi. Annamme yhdessä asiakkaamme kanssa laaditulle hyvinvointiohjelmalle tuottavuustakuun.

Tuottavuustakuu

Kumppanimallissamme hyvinvointiohjelman vaikuttavuutta mitataan säännöllisesti ja investoinnista hyvitetään jopa puolet, jos tavoiteltua vaikuttavuutta ei saada aikaan. Mallilla voidaan myös laskea, kuinka paljon tehoton työ maksaa euroissa.

Yhdistämme ennakoivan hyvinvointitoiminnan ja välttämättömän sairauden hoidon tavalla joka vähentää:

  • vältettävissä olevien työperäisten vastaanottokäyntien määrää
  • työperäisen sairaudenhoidon kustannuksia

Työterveyspalveluita kaikkialle Suomeen

Meillä on 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla, lisäksi hyödynnämme kattavaa kumppaniverkostoamme ja laajoja etäpalveluitamme.

  • Helsinki, Espoo, Vantaa, Hämeenlinna, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku, Tuusula
  • Verkossa ja sovelluksessa chat, etävastaanotot puhelimessa ja videovastaanottona
  • Oma viestikanava suoraan omalle työterveystiimille
  • Laaja kumppaniverkosto koko maassa

Jokainen yritysjohtaja sanoo henkilöstön olevan yrityksensä tärkein voimavara. Me autamme pitämään työntekijöiden hyvinvoinnista huolta. Mitä paremmin ihmiset voivat, sitä paremmin yrityksellä menee.

Jere Syvänne, Aavan palvelukehityksen johtaja

Yhdistämme työterveyspalvelut, hyvinvointi- ja valmennuspalvelut sekä työhyvinvoinnin analytiikan

Saat Aavalta kaikki työterveyteen ja sairaanhoitoon liittyvät palvelut 18 lääkärikeskuksessa ja verkossa. Olemme joustava ja kehittyvä työterveyskumppani.

Aava Virta on hyvinvointi- ja valmennusyksikkö, jossa työskentelee hyvinvoinnin huippuosaajia. Kehitämme yksilöiden ja yritysten hyvinvointia, ja rakennamme hyvinvoinnin johtamiseen perustuvia yrityskulttuureja.

Aisti Health selvittää yksilön sekä organisaation hyvinvointiin liittyvää tietoa ja tunnistaa haasteet sekä kehitystarpeet ajoissa. Aistin avulla voimme tietoon pohjautuen opastaa työntekijöitä ja yrityksiä kohti terveempää elämää.

Kiinnostaako? Ota yhteyttä

Mika Järvinen
Myyntijohtaja | Sales Director
Yritysasiakkaat | Corporate Clients
+358 50 376 1142
mika.jarvinen@aava.fi

Tule asiakkaaksi

Teemme yhteistyön aloituksen mahdollisimman sujuvaksi.

Työterveyspalvelut

Tunnemme kaikki asiakkaamme ja hoidamme heitä aina yksilöllisesti.

Etäpalvelut

Lääkärin vastaanotolle ja omiin terveystietoihin mistä vain, milloin vain.