Valmennukset

Aava Virta on Lääkärikeskus Aavan hyvinvointi- ja valmennusyksikkö, joka koostuu Suomen hyvinvointikentän kärkiosaajista. Kehitämme yksilöiden ja yritysten hyvinvointia, ja rakennamme hyvinvoinnin johtamiseen perustuvia yrityskulttuureja.

Kaikki haluaisivat jaksaa paremmin ja tehdä enemmän

Vedämme kenties täysillä läpi työpäivän, mutta uuvahdamme kotona sohvalle. Tiedätkö sinä, miten saisit energiasi riittämään kaikkeen mihin haluat?

Muutos onnistuu tarkastelemalla elämää eri kanteilta ja hyödyntämällä arjessa elämän luonnollista rytmiä. Kaikessa ei tarvitse olla huippu – riittää, että sinulla on energiaa itsellesi tärkeisiin asioihin. Me haluamme tuoda pysyvästi energiaa elämääsi Virta-valmennustemme avulla.

Haluaisitko kuulla valmennuksista lisää? Ota yhteyttä:

Annukka Katainen
Hyvinvointiarkkitehti
050 313 2351
virtavalmennus@aava.fi

Energiset ihmiset ottavat vastaan haasteita, joita muut välttävät.

Valmennusfilosofia

Valmennusfilosofiamme yhdistää tutkitun tiedon ja tieteen ajatteluun varianssista. Se perustuu optimaalisen kuormituksen ja palautumisen hallintaan, joilla vaikutetaan suorituskyvyn kasvuun.

Näistä syntyy käytännönläheinen muutosmatka, jonka aikana luodaan hyvinvointia kasvattavia uusia, pysyviä tapoja.

Valmennustemme lähtökohtana on ihmisten hyvinvoinnin ja terveyden tilan kartoittaminen, joista muodostuu näkemys koko yrityksen voimavarojen todellisesta tilasta. Tulosten perusteella räätälöimme yrityksille ja niiden yksiköille tai henkilöstöryhmille valmennusohjelma, jonka avulla saavutetaan asetetut tavoitteet. 

Seuraamme valmennustemme vaikuttavuutta ja tuloksia koko valmennuksen ajan, ja sen jälkeenkin. Tiedolla valmentamisen apuna käytämme todistetusti toimivia menetelmiä.

Valmennukset
Valmennamme tietoon ja tieteeseen pohjautuen organisaatioista, johtoryhmistä ja yrityksistä suorituskykyisempiä ja energisempiä. Valmennusten sisältö suunnitellaan organisaation lähtötilanteen mukaan, joka kartoitetaan valittujen hyvinvointia mittaavien työkalujen avulla. Omaamme vahvan kokemuksen myös online-palveluista.
Tutustu valmennuksiin
Verkko- ja hybridivalmennukset
Live- ja onlinepalveluiden sujuva yhdistäminen on nykypäivää. Jokainen verkko- tai yhdistelmävalmennus rakennetaan yritystenne hyvinvoinnin mittareiden tarjoaman palautteen perusteella. Yksi polku valmennuksissa ei sovi kaikille, joten verkossa räätälöimme käyttöönne useita eri valmennuspolkuja. Näin takaamme parhaat mahdolliset tulokset. Mikäli olet kiinnostunut sinulle tai yritykselle muotoillusta kokonaisuudesta ota yhteyttä meihin.
Tutustu valmennuksiin
Virta Open -valmennukset
Johtotehtävissä toimiville suunnattu kahden päivän pienryhmävalmennus tarjoaa ammattilaisen oppeja työssä jaksamiseen, energisyyteen ja motivaatioon yhdistämällä tietoa huippujohtajien ja -urheilijoiden kriittisistä menestystekijöistä
Lue lisää
Aisti Health -hyvinvointikartoitus
Tulevaisuuden hyvinvointiin voi parhaiten vaikuttaa ymmärtämällä missä on nyt ja mihin on menossa. Aisti-hyvinvointikartoitus antaa tietoa elintavoistasi ja tulevaisuuden suunnastasi, jotta voit tehdä hyvinvointiasi edistäviä valintoja
Lue lisää
Valmentajat
Moniammatillinen asiantuntijajoukkomme koostuu omien alojensa parhaista tekijöistä. Tiimistämme löytyy kymmenien vuosien vahvoja kokemuksia kentältä, tuhansia valmennussuhteita ja kymmeniä kirjoitettuja kirjoja.
Tutustu valmentajiin

Parhaat valmentajat

Tiimistämme löytyy kymmenien vuosien kokemus kentältä, tuhansia valmennussuhteita ja kymmeniä kirjoitettuja kirjoja.

Tieteellisesti tutkitut metodit

Metodimme perustuvat tuoreimpaan tutkittuun tietoon. Opit on haettu maailman huipulta yritys- ja urheilumaailmasta.

Modernit välineet

Käytämme moderneimpia välineitä, menetelmiä ja malleja hyvinvoinnin kartoittamiseen.

Uuden ajan työelämän johtamisessa hierarkkinen ja kontrolliin perustuva ylhäältä alas-malli ei enää toimi. Johtamisen kriittiseksi menestystekijäksi muodostuu vuorovaikutteinen ja valmentava johtaminen.