Maksutavat

Lääkärikeskus Aavassa voit maksaa pankki- ja luottokorteilla, Aava-tilillä sekä Aavan lahjakortilla. Lääkärikeskus Aavassa ei voi maksaa pankkisiirrolla/laskulla, käteisellä tai Amex-maksukortilla.

Kela korvaa osan kustannuksista, kun käyt sairauden, raskauden tai synnytyksen vuoksi yksityisellä lääkärillä tai käytät etävastaanottoa. Aavassa on käytössä Kelan suorakorvaus.

Muista ottaa Kela-kortti mukaan vastaanotolle. Kun näytät Kela-kortin tai olet ladannut siitä kuvan Oma Aava -palveluun, saat hoidostasi saman tien Kela-korvaukset. Lue lisää korvausperusteista Kelan sivuilta.

Aava-tili

Aava-tili on helppo ja joustava tapa rahoittaa terveyden- ja sairaudenhoitoasi. Avaa tili jo tänään – saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Rahoituksen hakeminen on nopeaa. Voit täyttää hakemuksen kaikissa toimipisteissämme paikan päällä tai vaihtoehtoisesti voit hakea rahoituspäätöksen vaivattomasti valmiiksi. Jatkossa voit tarvittaessa korottaa jo avattua tiliä samalla hakemuksella.

Luotonantajana toimii Resurs Bank AB Suomen sivuliike, kysymyksissä ja epäselvissä asioissa auttaa Resurs Bankin asiakaspalvelu (ma-pe klo 8-18).

Hae verkossa

Hae rahoituspäätös vaivattomasti valmiiksi verkossa.

Hae tekstiviestillä

Voit hakea rahoitusta myös älypuhelimellasi. Lähetä tekstiviesti aava numeroon 18311.

Rahoituslaskuri

Laske haluamallesi summalle ja takaisinmaksuajalle kuukausierä rahoituslaskurin avulla.

Aava-tili käytännössä

Saat luottopäätöksen ja luoton käyttöösi heti, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida Aavan toimipisteissä näyttämällä maksamisen yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen.

Aava-tiliä käyttäessäsi et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.

Saat aina vähintään 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pidemmille edullisille maksuajoille, katso lisää esitteestä.
(Jos rahoitusesite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin. Voit tarvittaessa asentaa sen tästä.)

Aava-lahjakortti

Muista läheistäsi lahjalla, jota ei vaihdeta väärän kokoisena tai värisenä toiseen! Lahjakorttiin on mahdollista ostaa Aavan terveys- ja hyvinvointipalveluita haluamallasi summalla. Lahjakortti on voimassa kuusi (6) kuukautta ostopäivästä. Lahjakortteja saa kaikista Aavan toimipisteistä. Kysy lisää henkilökunnaltamme.

Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortin voi käyttää useamman erillisen käynnin aikana ja se toimii myös osamaksuna.

Esimerkkejä lahjakorttisummista, lisää ideoita löydät hinnastosta.

50 €

Rokotukset
Yleislääkärin vastaanotto
Laboratoriotutkimukset

100 €

Hyvinvointikatsastus
Erikoislääkärin vastaanotto

200 €

Matkailulääkärin käynti ennen kaukomatkaa ja perusrokotukset

ePassi
Mikäli sinulla on käytösssäsi ePassi, voit maksaa sillä Aavan työterveyshuollon ulkopuolisia palveluita, kuten fysioterapiaa tai erikoislääkäripalveluja. Kassa kuittaa vastaanottokäyntisi jälkeen maksun ePassiltasi. Maksut voidaan tehdä mille tahansa summalle ePassissa jäljellä olevan saldon mukaan. Mahdollinen erotus loppusummassa maksetaan normaalisti kassalla.
E-Passi
Etäkäyntien maksutavat
Saat etävastaanoton jälkeen tekstiviestitse ja/tai sähköpostitse maksulinkin, jonka kautta voit valita maksutavaksi joko luottokortin, Mobilepayn tai pankin verkkomaksun. Maksaminen tapahtuu kotimaisen maksuvälittäjämme Paytrailin verkkopalvelussa.
Tutustu etävastaanottoihin
Vakuutusyhtiöasiakkaille
Teemme yhteistyötä merkittävimpien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa
Lue lisää