Aava

Visiomme on olla suomalaisten tuntema perheyritys, joka erottautuu ihmisvastuullisena ja huippulaatuisena toimijana. Haluamme tarjota ylivertaisia asiakaskokemuksia ja olla toimialan halutuin työpaikka. Toimimme vastuullisesti ja olemme huippukumppani yhteistyöverkostollemme. Haluamme kasvaa kannattavasti. Teemme paljon töitä, jotta saamme pidettyä asiakkaan hyvinvoinnista entistä parempaa huolta myös lääkärikäyntien välissä.

100-prosenttisesti suomalainen perheyritys vuodesta 1964

Aavan edeltäjä, Helsingin Lääkärikeskus perustettiin vuonna 1964. Sen perustivat Eila Aho, Matti Aro, Eero Vaheri ja Juhani Aho, joiden sukunimien alkukirjaimista yhtiön 1.4.2012 käyttöön otettu nimi Aava muodostuu.

Nyt Aava on Ahon perheen omistuksessa ja omistus on siirretty jo toiselle sukupolvelle, Jussin viidelle lapselle. Perheyrityksen toimitusjohtajana toimii Raija Tapio ja sen omistaa 100-prosenttisesti Aava Terveyspalvelut konserni. Konserniin kuuluu lisäksi Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasema sekä Docrates syöpäsairaala.

Aava on kasvanut Uudellamaalla toimivasta lääkärikeskuksesta valtakunnalliseksi toimijaksi. Vuonna 2022 Aavalla on 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla Helsingistä Ouluun ja Turusta Kuopioon.

Aavassa ja Pikkujätissä työskentelee yhteensä noin 600 henkilöstön jäsentä ja 1000 ammatinharjoittajaa.

Lääkärikeskus Aava Oy:n toiminnalle on myönnetty ISO 9001:2015 standardin mukainen laatusertifikaatti. Sertifikaatti on osoitus toimintamme korkeasta laadusta, asiakaslähtöisyydestä sekä jatkuvasta kehityshalustamme.

Jussin tarina: suomalaisen perheyhtiön synty

Lääkärikeskus Aava on syntynyt suomalaisesta työstä. Suomalainen perheyritys on saanut alkunsa kolmen nuoren lääkärin yhteisvastaanotosta ja kasvanut valtakunnallisesti palvelevaksi lääkärikeskukseksi.

Katso Jussin tarina.

Yhteystiedot

Täältä löydät Aavan puhelinnumerot, osoitetiedot sekä hallinnon yhteystiedot.

Laskutustiedot

Lääkärikeskus Aavan ja Aava Terveyspalvelujen laskutustiedot- ja ohjeet.

Medialle

Etsitkö asiantuntijaa haastateltavaksi? Annamme mielellämme haastatteluita.