Lääkärikeskus Aava Verkkokaupan yleiset toimitus- ja käyttöehdot (Ehdot)

Voimassa 20.9.2017 alkaen

1. Ehtojen soveltaminen

Näitä Ehtoja sovelletaan Lääkärikeskus Aava Oy:n (y-tunnus: 2311119-2, ALV-tunnus: FI23111192 osoite: Annankatu 32, 00100 Helsinki) (”Aava”) URL-osoitteessa aava.fi/jaarahuolto omistamaan verkkokauppaan (”Verkkokauppa”) ja Verkkokaupassa tarjolla olevia palvelutuotepaketteja ja lahjakortteja (”Tuotteet”) koskeviin tilauksiin sekä myyntitapahtumiin. 

Aava pidättää oikeuden koska tahansa muuttaa näitä Ehtoja. Muutetut Ehdot soveltuvat tilauksiin, jotka on tehty Aavan yllä ilmoittamana voimaantulopäivänä ja sen jälkeen.

TILAAMALLA TUOTTEITA VERKKOKAUPASTAMME HYVÄKSYT NÄMÄ EHDOT.

2. Tilaaminen ja asiakkuus

Toimitamme Tuotteita vain Manner-Suomeen.

Tilataksesi Tuotteita Verkkokaupassa sinun tulee

  • antaa nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, maksutiedot sekä muut tarpeelliset pyydetyt tiedot;
  • olla vähintään 15-vuotias ja
  • olla käyttämäsi voimassaolevan maksu- tai luottokortin luvallinen haltija.

Kaikkien alaikäisten tai vajaavaltaisten, millä tarkoitetaan tässä yhteydessä myös 15 vuotta täyttäneitä, jotka soveltuvan lain mukaan ovat alaikäisiä tai vajaavaltaisia, tulee käydä nämä Ehdot läpi vanhempiensa tai edunvalvojansa kanssa sekä saada vanhempiensa tai edunvalvojansa hyväksyntä näille Ehdoille ja Tuotteiden tilaamiselle ennen Tuotteiden tilaamista.

Milloin Tuotteiden tilaajana on yritysasiakas, vastaa yritys siitä, että Verkkokaupasta tilauksen tehnyt yrityksen edustaja on oikeutettu solmimaan sopimuksen Tuotteiden hankinnasta ja toimituksesta yrityksen puolesta. Yritys on vastuussa kaikista tilauksista ja muista toimista, jotka tehdään yrityksen y-tunnusta käyttäen

Olet vastuussa Verkkokaupassa antamiesi tietojen oikeellisuudesta ja täydellisyydestä. Aava ei vastaa mistään vahingoista, joita saatat kärsiä paikkansa pitämättömien tietojen johdosta.

Henkilötietojen käsittelyyn soveltuvat tietosuojaselosteessa esitetyt periaatteet. Henkilötietojen ja maksutietojen välittäminen tapahtuu suojattua yhteyttä käyttäen.

Aava varaa oikeuden hyväksyä kaikki Verkkokaupan asiakkaat ennen toimitusta.

3. Tilausten käsittely ja sopimuksen syntyminen

Vastaanotettuamme tilauksesi lähetämme sinulle sähköpostitse kuitin, joka sisältää tilausnumeron ja tilaamiesi Tuotteiden tiedot. Koska kuitti on tosite ostoksestasi, suosittelemme että säilytät sen mahdollista jatkokäyttöä varten. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä tehtyä tilausta, erityisesti epätavallisen tilauksen tai tilauksen, jota mielestämme ei ole tehty vilpittömässä mielessä.

4. Tuotteet ja toimitus 

Ostamalla palvelutuotteen Verkkokaupasta, osto oikeuttaa käyttämään palvelun varaamanasi aikana/aikoina Aavan toimipisteessä, mistä olet varannut ajan. 

Lahjakortti oikeuttaa lahjan saajan käyttämään Aavan palveluita lahjakortin arvosta, siinä Aavan toimipisteessä, missä haluttu palvelu on saatavilla. Lahjakortti on voimassa 6 kk:n ajan ostosta. Lahjakortit toimitamme ne PDF -muodossa sähköpostitse tai postitse kirjeitse. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi. Kadonnutta, varastettua tai vanhentunutta korttia ei korvata.

Tilaamasi lahjakortit toimitetaan arviolta tilausvahvistusta seuraavien 5-7 arkipäivän sisällä. Tilaamasi palvelutuote toimitetaan varattuna aikana/aikoina Aavan toimipisteessä.

Aava ei takaa Tuotteen saatavuutta Verkkokaupassa tai sitä, että Verkkokauppa on keskeytyksittä saatavilla. Aava varaa oikeuden ilman vastuuta tai aiempaa ilmoitusta muuttaa, keskeyttää tai lakkauttaa minkä tahansa Tuotteen myynnin Verkkokaupassa. 

6. Hinnat ja maksutavat

Tuotteesta kulloinkin veloitettava hinta on tilaushetkellä voimassa oleva hinta, joka vahvistetaan tilauksen vastaanottokuittauksessa sekä tilausvahvistuksessa. Mikäli hinta on kirjoitusvirheen tai muun sellaisen johdosta ilmoitettu virheellisesti, ei virheellinen hinta sido Aavaa.

Aava voi halutessaan muuttaa hintoja ilman eri ilmoitusta. Muutettuja hintoja sovelletaan hintojen muutoksen jälkeen tehtyihin tilauksiin.

Palvelutuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (milloin kyse on arvonlisäverollisesta palvelutuotteesta) ja muut soveltuvat verot. Lahjakortin ostohinta ei sisällä arvonlisäveroa (ALV 0%). Ne lahjakortit, jotka toimivat maksuvälineenä, arvonlisäverovelvoite syntyy vasta lahjakortin käytön yhteydessä. 

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Verkkopankkimaksut sekä Visa, Mastercard, American Express korttimaksut sekä MobilePay.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Aavaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

7. Peruutusoikeus

Kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa palvelutuotetta koskeva sopimus ilmoittamalla siitä peruuttamislomakkeella tai muulla yksiselitteisellä tavalla Aavalle viimeistään 14 päivän kuluttua palvelua koskevan sopimuksen tekemisestä eli kun olet vastaanottanut tilausvahvistuksen. Milloin olet pyytänyt suorittamaan tilatun palvelun ennen peruuttamisajan päättymistä ja palvelu on suoritettu ennen peruuttamisajan päättymistä, peruuttamisoikeutta ei ole. 

Lahjakortin ostaneella kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa Verkkokaupan kautta tehty lahjakorttikauppa 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun lahjakortti on toimitettu. Peruutusoikeutta ei kuitenkaan ole, mikäli lahjakortti on jo käytetty ennen peruuttamisajan päättymistä. Lahjakortin ostaja vastaa lahjakortin palautuskustannuksista.

8. Reklamaatiot

Reklamaatiot Aavan palveluiden käyttöön ja sisältöön liittyvissä asioissa voi tehdä palautelomakkeen avulla.

Reklamaatiot hoidetaan ensisijaisesti sähköpostitse. Milloin Tuotteen ostaja on kuluttaja, vastaa Aava Tuotteen myyjänä Tuotteiden virheellisyydestä kuluttajasuojalain 5 luvun mukaisesti.

9. Ylivoimainen este

Aava ei vastaa viivästyksestä tai vahingosta, joka johtuu Aavan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota Aavan ei kohtuudella voida edellyttää ottaneen huomioon sopimuksentekohetkellä ja jonka seurauksia Aava ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää tai voittaa. 

10. Sovellettava laki ja riidanratkaisu

Näihin Ehtoihin ja Verkkokauppaan ja tehtyihin kauppoihin sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

Kuluttaja-asiakas voi saattaa kauppaa koskevan riidan, jota ei saada neuvotteluteitse ratkaistua kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi, www.kuluttajariita.fi.

Lisäksi sinulla on oikeus saattaa riita-asia käräjäoikeuden ratkaistavaksi, joko Aavan kotipaikan tai oman asuinpaikkasi kotipaikan käräjäoikeuteen. Yritysasiakkaan on saatettava riita-asia käräjäoikeuden ratkaistavaksi Aavan kotipaikan käräjäoikeudessa.

11. Yhteydenotot

Jos sinulla on Verkkokauppaa, Tuotteita tai Tuotteiden tilaamista ja toimitusta koskevia kysymyksiä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla info@aava.fi.