Medialle

Lääkärikeskus Aavassa työskentelee yli 1 200 terveydenhuollon ammattilaista. Edustamme yli 40:ää lääketieteen erikoisalaa. Lisäksi Aavassa vastaanottaa psykologeja, ravitsemusterapeutteja, fysioterapeutteja ja muita hyvinvoinnin moniosaajia.

Etsitkö asiantuntijaa haastateltavaksi?

Asiantuntijamme antavat mielellään haastatteluita medialle. Vastuulääkärimme ovat kokeneita haastateltavia tai auttavat sinua löytämään sopivimman asiantuntijan. Voit ottaa heihin suoraan yhteyttä sähköpostitse etunimi.sukunimi@aava.fi.

Huomaathan kuitenkin, että asiantuntijamme ovat pääosin kiinni potilastyössä. Oikean haastateltavan löytämiselle ja haastattelun toteuttamiselle tulee varata aikaa enemmän kuin vuorokausi tai pari, mieluiten vähintään viikko. 

Tarvittaessa viestintäpäällikkö Laura Grönqvist auttaa sinua, laura.gronqvist@aava.fi 

Koronavirusta, epidemiaa ja koronavirustestejä koskevat kysymykset

Koronaepidemian aikana aiheeseen liittyvät kysymykset ja haastattelupyynnöt viestintäpäällikkö Laura Grönqvistin kautta, kiitos! laura.gronqvist@aava.fi 

Johtoryhmän yhteystiedot

Terveydenhuolto muuttuu huimaa vauhtia. Vaikeat asiat kaipaavat selittäjää. Johtoryhmämme jäsenet avaavat näitä teemoja mielellään.

Raija Tapio, toimitusjohtaja: yleiset Aavaan ja alaan liityvät asiat

Paula Arvilommi, johtava ylilääkäri: lääketieteelliset asiat, sote-uudistus

Timo Vänttinen, työterveyshuollon ylilääkäri: työkykyyn, työhyvinvointiin ja motivaatioon liittyvät asiat

Monipuolista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista

Uutiset-osastoon kokoamme Aavan kuulumisia ja tiedotteita. Jaamme myös ajankohtaista terveystietoa ja asiantuntijoidemme haastatteluita.

Palvelut-osiosta löydät paljon tietoa eri erikoisalojen vastaanotoista ja toimenpiteistä.

Aavan logot

Aavalla on kaksi logoversiota: logo lupauksen kanssa ja logo ilman lupausta. Värillistä logoa käytetään valkoisilla pohjilla, ja negatiivilogoa kaikilla muilla väripohjilla.

Aavan kuvat mediakäyttöön