Geriatrian erikoislääkäri Hämeenlinna

Etsimme Aava Hämeenlinnaan geriatrian erikoislääkäriä. Työ olisi osa-aikaista ja työaika on sovittavissa joustavasti. Meillä voit toimia ammatinharjoittajana tai työsuhteessa. Tarjoamme hyvän perehdytyksen. 

Aava Hämeenlinna sijaitsee raikkaissa vastaremontoiduissa tiloissa Kauppakeskus Tavastilassa. Meillä työskentelee useita paikallisia lääkäreitä ja hoitajia, jotka ovat jo tuttuja hämeenlinnalaisille. 

Kerromme mielellämme tarkemmin työstä ja meistä.

Kysy lisää:

Ari Aimolahti sisätautien erikoislääkäri, diabetologi

Ari Aimolahti
Erikoislääkäriliiketoiminnan ylilääkäri
050 441 7013
ari.aimolahti@aava.fi

Marleena Vuorialho
Rekrytointipäällikkö
044 754 5303
marleena.vuorialho@aava.fi

Etkö löytänyt etsimääsi?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Ensivaikutelmani Aavasta on ammatinharjoittajan näkökulmasta erittäin hyvä. Olen kokenut itseni tervetulleeksi ja yhteistyö henkilökunnan kanssa on sujunut hyvin.

Lääkärikysely 2020, Aava

Aava yrityksenä

Lääkärikeskus Aava on kuulunut alan arvostetuimpien toimijoiden joukkoon jo 50 vuoden ajan. Kasvamme jatkuvasti, meillä on nyt 18 toimipistettä 12 paikkakunnalla.

Perheomistajuus ja suomalaisuus näkyvät lämpimässä asiakaspalvelussa ja välittömässä yrityskulttuurissamme. Arvomme nousevat halusta ymmärtää ihmistä ja “kyllä hoituu”-asenne on ollut jo vuosikymmeniä suuntana arjessamme.

Strategiamme mukaisesti haluamme tarjota erinomaisen asiakaskokemuksen, yhdistää sairaudenhoidon ja hyvinvoinnin, olla alan halutuin työpaikka ja kasvaa sekä toimia vastuullisesti.